Dezodorant po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

sončnica2010 -> Dezodorant po porodu (12.7.2010 22:02:23)

Pozdravljene mamice, vprašala vas bi kateri dezodorant ste uporabljale po porodu in v prvih mesecih?
Ker pravijo da naj bi čim bolj nevtralne, da ne oddajajo preveč vonjav, da dojenček voha vašo kožo in se boljše doji?
Če imate kakšne predloge o kakšnem dober, prosim napišite.
Najprej sem hotela kupiti kamen, ampak mi nekako ne odgovarja.

Hvala in lepo poletje še naprej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mayci -> RE: Dezodorant po porodu (12.7.2010 22:04:37)

Jaz sem uporabljala isti deodorant kot pred porodom (s kroglico), izogibala pa sem se vsemu v razpršilu (parfum, deodorant).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

nusi -> RE: Dezodorant po porodu (13.7.2010 9:04:31)

isto kot prej - na kroglico, pač ne ravno najmočnejši, preveč sladkih že prej nisem marala, če te pa zanima znamka imam pa rexono

khurde -> RE: Dezodorant po porodu (13.7.2010 9:31:38)

odvisno od otroka. ene ne moti, ene moti ful. moja je bila ta druge sorte. ni se dojila, če je zavohala karkoli... deodorant, milo...  tko da je sam kristal prišel v poštev. probaš in vidiš, mogoče otročka sploh ne bo motilo.

anckabancka -> RE: Dezodorant po porodu (13.7.2010 11:27:32)

Vedno sem nekaj mesecev uporabljala tekoči kristal, brez vonja. Sem se pa vsaj še 3X na dan umila pod pazduho, ker je vonj po porodu kar močan...

sončnica2010 -> RE: Dezodorant po porodu (13.7.2010 12:32:20)

Hvala vsem, ki ste mi posredovale svoje izkušnje.
Vem da ne smem uporabljati preveč močnih dezodorantov, parfumov sploh nimam namena, ampak če se pa potiš in ko nekam greš je pa strašno neprijetno da "smrdiš".[sm=jezicek.gif]
Zato če ima še kakšna predlog točno katera znamka dezodoranta oziroma kristala je dobra bi prosila za nasvet.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hvala in lep pozdrav,

Hope2 -> RE: Dezodorant po porodu (13.7.2010 12:49:56)

Lej če otrok nima težav z dojenjem, še naprej rabi kar imaš. Ne kompliciraj si življenja. Zakaj bi bilo treba nekaj menjat, samo zato ker si slišala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Naš ni imel težav, uporabljala isto kot prej-roll on, res pa da ne rabim parfumov in sprejev. Sem pa že sprobala kristal, tekoči kristal, bio zadeve.... pa sem jih opustila še pred porabo, ker preveč zašvicam in smrdim.

Binny -> RE: Dezodorant po porodu (13.7.2010 17:39:28)

Jaz uporabljam sebamed , samo se moram večkrat na dan namazati

Stran: [1]