voziček cam trikolesnik (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

jona klara -> voziček cam trikolesnik (12.7.2010 15:06:07)

mene pa zanima kakšne imate kaj izkušnje s cam trikolesnilom? meni se zdi zelo kompakten, lep, samo me moti ker ni zavore.A  je res tako vzdržljiv, se ne sesede športni del, ko dojenček sedi? je dober za makedam, pesek, travo? nasploh kakšne so vaše izkušnje?

boni25 -> RE: voziček cam trikolesnik (13.7.2010 9:07:04)

Moja kolegica ga ima in je zelo zadovoljna z njim.Mene mogoče moti edino to da imajo karavana pa ga morajo čist razstavit da gre not je kr velik se mi zdi.

pupica25 -> RE: voziček cam trikolesnik (28.9.2010 13:40:50)

Tudi mi imamo cam combain voziček! Sem zelo zadovoljna - udobna košara, kompaktni športni del (da se ga spravit v popoln ležeč položaj) in tudi lupinica se brez problema namesti na ogrodje vozička :) Bomo ga tudi pri novem dojenčku uporabili. Edina pomanjkljivost pa je res, da se ga ne da tako zložit in je potrebno snet prednje kolo - ampak, to storiš brez večjega napora

Anonimen -> RE: voziček cam trikolesnik (4.10.2010 22:53:26)

Mi smo ga imeli par dni za nadomestni voziček, pa je hb rezervni del dovolj hitro prišel za našega, da sem camovega nazaj peljala ... ma to je ogromen voziček ... imamo enoprostorca pa ga nisem v prazen prtljažnik spravila brez da bi sprednje kolo dol vzela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]