Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 13:12:35)

No, ker je tako turoben dan, dajmo malce poklepetat.

Meni je pred davnimi, davnimi leti (15 let nazaj) kupil bodi št. 42 (nosila sem 36). Sem se do solz nasmejala, ko mi je rekel, da naj si ga oblečem...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: MA, zadj pa bi mi bil prav!!!

Anonimen -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 13:14:00)

hmmm...par športnih copatov za valentinovo :) vrjetn bi jih bla kaka športnica ful vesela, js pa k mi je bil največji hobi ležanje na kavču sem si pa komi solze zdržvala :) no sej pol sva jih šla zamenat pa jih je on zase uzel??!! :zmeden:
ja junc ga tut pihne kdaj :) ampak zlo redko na srečo :)-

lp, lara

Pia73 -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 13:14:38)

Mojmu :love: je bilo verjetno nerodno, ker mi je kupil premajhno perilo, pa takrat sploh nisem bila tak :sloncek:

Je pa potem povedal, da je trgovko poznal,....

Od takrat si spodnje perilo, kot že do takrat pač kupim sama,...

lenika -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 13:16:51)

Do sedaj ni bilo nič takega.

ZARA -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 13:22:05)

Knjiga z vici :grrr: (so not funny)

Anonimen -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 13:25:41)

o tega bi bla pa js ful vesela, bl k adidask :)

Anonimen -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 13:35:14)

Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Trenutno se ne spomnim, da bi mojemu :love: uspela kakšna posebna neumnost... Mislim pa, da če bi bila, je ne bi pozabila kar tako...

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

puri -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 14:01:21)

Električni ožemalec limon:)-
Takrat se mi je to zdelo zelo neumno, ker sem bila še zelo mlada (okrog 18let) in še nisem imela svojega gospodinjstva.

Anonimen -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 14:01:36)

Iz amerike kao seksi spodnje perilo.

Iz najlona kroj ala nona izpred 90 let tam okrog 1921.
To naj bi ble ****cunce, pol pa še za preh brisat ni blo, ker je blo sintetično.

Ampak enkrat sem pa oblekla za :sloncek: pa ni blo potem :sloncek:

Leni72 -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 14:03:13)

Mašino za sladoled delat - no, pa saj ni taka neumnost, samo fora je v tem, da je on volk na sladoled in da je v bistvu našel lepo opravičilo da je nabavil mašino in jo mamo zdaj pri bajti. Sladoled dela skoraj samo on (menda jaz ne znam - je včasih kr fajn kaj ne znat, ker ti pol ni treba delat):)-

soncece24 -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 14:37:41)

moj sedanji :love: vedno zadene z darilom, ampak od bivših sem pa dobila en kup bedarij

:)-pri 16 tih sem dobila telefon, oni domači, pa zgledal je ko da je iz 199 sit shopa, pa sploh v sobi nisem imela priključka:zmeden2:
:)-isti bivši mi je za prvo obletnico prinesu plastičnega kojnčeka, ko za barbike je zgledal:zmeden2: na srečo mi ga je pes zgrizu:)-:)-
:)-pa od enga, ki je bil bolj lover ko fant sem dobla pelerino od amzs-ja:)-:)-

Anonimen -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 14:38:56)

Meni je pa pred leti, ko sva "postala" fant in punca, in ko sem se ravno vselila v stanovanje in sem bila še brez večine pribora kupil teflonsko ponev in velik nož za rezanje zelenjave...in to za moj rojstni dan!

Čez dve leti mi je crknil likalnik in za rojstni dan sem od njega dobila novega! Najlepše darilo za moj rojstni dan :)-:)-:)-

Zdej se je pa zaklel, da mi nikoli več ne kupi kaj "gospodinjskega" ker se ne morem nehat delat norca iz njega v zvezi s temi darili :)-

SANDY -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 14:41:54)

nč takega :zmeden2:

soncece24 -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 14:45:43)

caffe, moški so bolj praktičarji, me pa bi rade kaj romantičnega. tak pač to je. se pa je fajn kdaj nasmejat kakemu takemu izvirnemu darilu:)-:)-

ninocka -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 14:54:10)

Furby-ja, mislm da je blo to za ene 22 rojstni dan :zmeden:

je bil zanimiv cel mesec, zdej pa zalostno sedi v enmu kotu in se noben nanga ne spomne...
stal je pa celo premozenje...

odkar ziviva skupaj, mi pa bolj redko kupi kaj za RD, ponavadi kaksen sopek, ker itak kar rabim (rabiva) sproti kupujeva, za bedarije se mi zdi pa skoda denarja

Ze 2 leti pa cakam na eno sliko in ob vsakem dogodku (RD, novo leto, obletnica) dobim kupon za to sliko, pa se zmer mi ga ni ratal vnovcit :)

lin -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 15:32:05)

Jaz pa morem mojega dragega pohvalit sej zmeraj zadane v polno z darili ali me pa kr sam odpelje da si zberem kar rabim

puncica -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 15:43:01)

Tud pr nas nič takega:zmeden:

Anonimen -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 15:45:10)

Ene CD-je, katerih izvajalcev nisem poznala. Seveda so bli pa njemu všeč ...

polona2 -> Največja neumnost, ki ste jo dobile od partnerja! (21.7.2005 15:49:52)

Keramični hranilnik v obliki dveh pujsov in črno trikotno torbo, oboje sem skrila, bljeah, sorry:love:...

Stran: [1]