Masha_M -> RE: ljubljanske nosečke - 4.del (1.8.2010 19:45:58)
|
Ojla nosečke! Iz srca hvala vsem za čestitke! Ker smo pri nas doma ena prava geekovska familija imam s seboj v porodnišnici seveda tudi en mini laptop, ki se v svet povezuje preko mobitela. :D Zaenkrat samo eno kratko javljanje, več pa v miru od doma, ko ojroti ne bodo cingljali za vsako minuto interneta, hehehe. :) Skratka... midva z Valom se imava krasno, jaz sem ko rožica, sinko je jasno najlepši na svetu, oči je srečen in ponosen in prav tako vsa širša in ožja familija. Moj porod je en pravi mali čudež, na kratko pa je šlo takole: prve švoh popadke sem doma prekinkala nekje od 11h zvečer do 1h zjutraj. Od 1h do 7h sem nabirala kilometrino po stanovanju gor in dol in zraven sopihala. Nekje ob pol 8h smo prišli v porodnišnico Postojna. Ob 8h so me premestili v porodno sobo odprto 3cm, predrli mehur, ob 10:08 sem rodila svoj zaklad. Brez umetnih popadkov, z eno samo malo dozo analgetika v žilo, brez enega samega šivčka. Držim pesti za vse, ki vas veliki finale še čaka in vam vsem želim podobno kratek, enostaven in neboleč porod kot je bil moj! Papa za zdaj!
|
|
|
|