Anketa peleti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

andrejamer -> Anketa peleti (12.7.2010 12:09:15)

Sem Andreja, absolventka Ekonomske fakultete v Ljubljani. V okviru diplomske naloge bom
izdelala trženjski načrt za prodajo peletov. S spodnjo anketo želim preveriti predvsem, koliko so
sedanji in potencialni porabniki peletov zadovoljni s ponudbo in kaj pogrešajo. Rezultate ankete
bom uporabila zgolj v študijske namene. Anketa je anonimna, reševanje vam bo vzelo 3-4 minute.
Že v naprej se vam zahvaljujem za sodelovanje.

http://beta.1ka.si/a/2029

petea -> RE: Anketa peleti (12.7.2010 21:54:28)

andrejamer,
sem želela rešiti tvojo anketo, a sem se na žalost ustavila že pri prvem vprašanju.

Ker verjetno ne znaš našteti vseh možnih kurjav, ki se pojavljajo v Sloveniji, bi bilo bolje, da bi dala vsaj možnost izbire 'DRUGO'.
Manjkajo ti namreč vsaj trije, v Sloveniji dokaj razširjeni načini možnega ogrevanja.

Če jih ne poznaš, je bolje, da se pred izdelavo diplomske naloge malo poučiš o tem področju. Ali pa se lotiš kakšne tebi bližje teme za diplomsko nalogo.

Prav tako dvomim, da ti bo nekdo v stanovanju menjal trenutni način ogrevanja za pelete. Lažjo možnost za menjavo vira ogrevanja imamo ljudje, ki bivamo v hišah.

In ne, ne bi se odločila za pelete:
predraga investicija, predrago kurivo, zavzame preveč prostora, ni smotrno kurivo za enostanovanjsko hišo.
Takšen način ogrevanja je smiselno vgraditi za več hiš skupaj (skupinska kotlovnica).

Stran: [1]