vajeti za otroka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


blanč -> vajeti za otroka (12.7.2010 11:31:59)

Katere vajeti za hojo ste uporabljale tiste, ki ste jih?? Pri nas imamo dva kobacača, ena je že shodla, eden bo pa vsak čas. Nista navajena vodenja za rokice in si ne predstavljam, da bi na sprehodu oba držala za roko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. Mislim, da bi bila tako bolj svobodna in bi bil naš sprehod sigurno malo manj stresen pri srečevanju z avtomobili.




MATEJKA_ -> RE: vajeti za otroka (12.7.2010 11:37:08)

žal nisem pristaš teh vajeti, me preveč spominjajo na vrvico za pse. našim sem raje dala, do so potiskali voziček ali kaj takega. pri vajetih je otrok tudi preveč omejen - otrok se mora naučiti loviti ravnotežje in kdaj pa kdaj tudi pasti.




blanč -> RE: vajeti za otroka (12.7.2010 11:45:27)

Moje vprašanje je namenjeno tistim, ki so jih uporabljale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Našedva, mogoče nisi prav prebrala nista navajena rokic, kar pomeni, da sta navajena sama iskat oporo, poznata padec, ki pa ni hud, ker že od malega sama plazita po tleh in sta se naučila čuvat svoja telesca. Rada bi samo miren sprehod z obema. Si ne predstavljam, da bi ob cesti porivala vsak svoj voziček jaz pa od zadaj gledala. Stara sta korigiranih 11 mesecev in verjetno ne bosta razumela, da se pelje avto mimo in, da morata biti zakraju ceste.




badumbadum -> RE: vajeti za otroka (12.7.2010 13:33:39)

Pozdravljena,

jaz sem uporabljala naramnice za učenje hoje, ki jih dobiš pri Recinkotu http://www.recinko.si/naramnice-ucenje-hoje-p-2353.php. Še danes jih občasno uporabljam, ko grem z vozičkom s tamalim in gre 23-mesečnica zraven. Še sama mi ponudi 'miške', ko ji rečem, da gremo vsi 3 na sprehod [sm=smiley36.gif]. Te naramnice so fajn, ker jih lahko uporabljaš tudi kot oporo pri normalnih stolih, če greš npr, v kako restavracijo, kjer nimajo otroških stolčkov, ker jih enostavno pripasaš na hrbtišče, otrok pa ne more tako nikamor zlesti -. beri: pasti.

LP




Stran: [1]