mala maja -> nesreča par vprašanj (12.7.2010 10:40:36)
|
če se da kateri kaj povedat zjutarj sem šla v službo in mi je med mengšom in domžalami cestar na mestu ustavil avto, da bo pobral kolega[sm=hudicek1.gif]. Uspelo mi ga je obvit ampak sem pa razbila celo leo stran avtomobila [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] (vrata, odbijači, šipe, ogledalo, sprednja šipa, edino air bagi se niso sprožil) zdej me pa zanima: -avto je na firmo, lastnik trenutno še leazing (še pol leta jupiiii[sm=smiley36.gif]) a moram jaz obvestit lizing hišo o nesreči. Prišli so policaji. - policaji so rekli da sem kriva jaz, čeprav na koncu so ugotivil da je tip ustavil kolegu sredi ceste, čeprav je imel 10 m nazaj uvoz na poljsko cesto in bi lahko tam ustavil, pa še lagala sta na koncu da se ne poznata. Ni prižgal vseh 4 žmigavcev. Tko so potlej naredil obojestransko krivdo. Tip na kesonu od kombija nima nič škode - ker je obojestranska krivda in so tam zaključil postopek, spraševali so naju če bo šel kdo k zdravniku, pa sva oba rekla da ne. Tam mene ni nič bolelo, čeprav mi je mož že tam govoril naj grem k zdravniku -zdej k sem dam prišla me pa vse boli, pa ne vem a je šok al me od tega k sem tako zavila na hitro. A lahko kašen tablet proti bolečinam, ali rajši počakam mojo zdravnico-dela popoldan preden kaj vzamem.[sm=zmeden.gif] Sem pa vesela da sem živa in res me je čuval angelček[sm=angel.gif]
|
|
|
|