|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popoldanski spanec
11.7.2010 13:05:31   
Roberta69
Sin, ki je konec aprila dopolnil 2 leti, se je recimo v zadnjem mesecu popolnoma prenehal dojiti in od takrat dnevni spanec vedno bolj izginja user posted image Parkrat je zaspal šele okrog 16-ih, 17-ih (prej je vedno zaspal med 12-13 in spal 2-3 ure), ko je bil že zelo utrujen (enkrat je zakinkal kar med kosilom, je dal še košček ribe v usta, potem mu je pa glavica kar omahnila user posted image ), zdaj se je pa parkrat zgodilo, da sploh ni zaspal, četudi smo zelo veliko zunaj in počnemo vse sorte reči, začuda ne zaspi več niti v avtu. Pri babici in dedku je polkrat zaspal (v vozičku) polkrat pa spet ne... Nekateri pravijo, da vztrajajo pri spancu, kako pa to naredite? Zdaj ko se ne doji več, zvečer ponavadi zaspi tako, da ga božamo po trebuščku ali hrbtu (če hoče) ali pa pač samo zaspi (čeprav zadnje čase zelo pozno zaspi in zgodaj vstane). Ni pa nikoli imel dude, flaške. Zdaj se je že parkrat zgodilo, da se je sredi noči kar zbudil, se jezil, jokal in sploh ne vem, kaj je hotel (lahko pa da je bila luna kriva - kar pošteno vpliva nanj). 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popoldanski spanec
11.7.2010 13:40:32   
Anonimen
Moja 2 letnica občasno izsiljuje z nespanjem, vendar jaz vstrajam. Če zaspi kasneje, pač zaspi kasneje. Gledam edin na to, da mi po 16 uri ne spi. Je pa res, da npr. nočno spanje ni več 12-13 urno, ampak tam nekje 9-11, odvisno od dneva. Dokler bo v vrtcu spala, bo tudi doma.user posted image  

(odgovor članu Roberta69)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2010 13:47:47   
hubi
Naš je malo po drugem letu nehal spati čez dan. Pa sem nekaj časa vztrajala, ampak ni šlo več. Če ni potrebe, je pač ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2010 15:08:54   
SMT3
Očitno ne rabi.Moji 6 in 3 leta stari punčari še spita popoldanuser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2010 7:42:47   
barni
Kako zgleda da vztrajaš? Pri nas je bilo tako, da sem jo dala v posteljo, če je bilo treba sem se vlegla zraven. In potem si pač v postelji. Če rabi spanec bo slej ko prej zaspal. Lahko pa traja, pri nas tudi uro, da se umiri in zaspi.

Če pa ne zaspi, potem pač ne rabi in nima smisla. Je pa počival medtem, ko je ležal v postelji. Seveda mu ne smeš pustiti, da skače ipd. Naj lepo leži, ni treba čisto mirno, samo da leži. Če pa noče, pa pač noče.

Nimaš kaj. Mi smo se veliko dajali s spanjem, naša dečva očitno rabi resnično malo spanca, pozneje ko gre zvečer spat, prej se zjutraj zbudi, da bi spala do 7. zjutraj je čista utopija. Zvečer, pa ob 20. še sploh ni zaspana.

Meni se zdi, da bo naša tut hmal nehala popoldan spati, čeprav se mi zdi, da zdaj to še potrebuje, ker je sicer sitna proti večeru.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2010 7:44:17   
ZARA
Zara je nehala spat pri 2 letih čez dan. Je pa zato hodila spat ob 18.30 do zjutraj do vsaj 8 - 9ih. Kronična spalka.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2010 10:55:21   
tinkamarinka
Pri nas je podobno. Stara je 2 leti in včasih noče več popoldne spat. Jaz vstrajam pol ure, ker če je zaspana v tem času zaspi, če ne pa potem vstane in gremo zvečer mogoče prej spat. Odvisno kako je razpoložena.

Sem pa probala nekaj časa vstrajat pri tem spanju, samo sem ugotovila, da je brez veze, sma bili potem obe znervirani še cel dan. Zaspala pa ni tudi po uri in pol. Tako da sedaj, če smo doma, popoldne spi recimo vsak drugi ali tretji dan. Ful je odvisno tudi od aktivnosti dopoldne.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?