|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poznate virozo...
9.7.2010 15:00:09   
polma
...ki naj bi trenutno razsajala in ima znake kot -osip na koži, podoben herpes zoster mehurčkom
                                                                -razjede v ustih

Naš 2letnik jo ima že 2T, pa še vedno nobenega izboljšanja-ne na koži, ne v ustih. V ponedeljek sem že drugič težila v ZD, pa je bilo rečeno, da gre h koncu user posted image . Ne vem,ne kaže da bo konec, vedno bolj se praska po roki.

Ste morda preboleli to virozo in koliko časa je trajalo?

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poznate virozo...
9.7.2010 15:17:15   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: polma

...ki naj bi trenutno razsajala in ima znake kot -osip na koži, podoben herpes zoster mehurčkom
                                                                -razjede v ustih

Naš 2letnik jo ima že 2T, pa še vedno nobenega izboljšanja-ne na koži, ne v ustih. V ponedeljek sem že drugič težila v ZD, pa je bilo rečeno, da gre h koncu user posted image . Ne vem,ne kaže da bo konec, vedno bolj se praska po roki.

Ste morda preboleli to virozo in koliko časa je trajalo?

Pardon, hotela sem vprašat, če so vaši otroci preboleli to virozo...da se slučajno katera ne obesi na moj zadnji stavek user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2010 15:33:56   
petea
Naš user posted image  je tudi imel osip po celem telesu, razjed v ustih ne. Starejša dva sta imela manj izrazit osip.

Še bratranca sta imela enako, se stanje izboljšuje. Odrasli smo jo odnesli samo z slabim počutjem in nekateri z vročino.

P je rekla, da je viroza, da naj ne bodo na soncu, da bo minilo v 1 tednu. In je.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2010 13:48:50   
Najaa
Moja mlajša je imela osip z vročino in je minilo po parih dneh.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2010 13:57:16   
cmrucek
Pri nas ima dveletnik že 3. teden te izpuščaje v grlu, drugje so zdaj izginil, štiriletnik pa 4. dan vročino, drugega pa še ni videt... :S

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2010 13:58:49   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: cmrucek

Pri nas ima dveletnik že 3. teden te izpuščaje v grlu, drugje so zdaj izginil, štiriletnik pa 4. dan vročino, drugega pa še ni videt... :S
O, maj gad..

hvala vsem za odgovore!!

(odgovor članu cmrucek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2010 14:01:30   
Anonimen
Polma, za srbenje uporabite tole zadevo, resnično pomaga:

http://www.poxclin.si/

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.7.2010 6:50:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2010 8:08:03   
tinaaleks
Ravnokar je naša 2 letnica prebolela-en teden sva bili doma in je sedaj vse ok. Sva se pa izogivali sonca!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2010 8:42:01   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

pr men pa se neki kaže kot da bom kako gripo, fasala no mišice in kosti me bolijouser posted image

točno to smo imeli pri nas, glavobol, vročina (ne vsi) in pa boleče mišice, sklepi, sem komaj počepnila... user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2010 12:56:40   
dreamhorse
Ojej, s kod pa ste, jaz še za to sploh slišala nisem.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2010 13:09:27   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

pr men pa se neki kaže kot da bom kako gripo, fasala no mišice in kosti me bolijouser posted image

točno to smo imeli pri nas, glavobol, vročina (ne vsi) in pa boleče mišice, sklepi, sem komaj počepnila... user posted image

to se men ponavlja nekejkrat na leto in vedno me testirajo za boreliozo, ker so to menda simptomi kronične/skrite borelioze user posted image ker na krvi se mi pa vsakič drugač pozna, zato so viroze izključli.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2010 9:39:45   
sminc
To je bolezen ust, dlani in podplatov. Virusna okužba, ki se pozdravi po tednu dni.Mozna je tudi vrocina, ceprav je mi nimamo. Ga pa boli v ustih. Mehurčke- drobne razjede pa ima po dlaneh, podlatih in ustih.  Prenasa se preko telesnih tekocin. Upam da se pozdravimo do konca tedna, morje imamo rezervirano zdaj pa to...user posted image

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?