Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:46:18
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Pa ne tukaj - na FB mi ga pošlji. uuuuupsss... se pardoniram mah sem tudi to zmogla saj ne morem verjet
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:47:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
A da si ga poslala? Khm... komu pa?
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:48:12
|
|
|
|
mačkicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Veš za kakšen njen hobi? Je bila športnica? Kaj jo je veselilo? Kam je zahajala? Karkoli... kajti Stojanovićk je malo morje . Ja, na žalost čistokrvnih Slovencev jih je res malomorje veliko pri nas.
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:49:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Samo milijooon nas že živiii... aja, jaz sem 1/4 hercegovačka Hrvatica.
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:49:32
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A da si ga poslala? Khm... komu pa? ja bentiš... a nisem tebi kerensa ringaraja a sem ga spet sfalila upam, da ne !!!
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:50:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
U, mater, a tist' profil je še odprt? Daj ti meni link do tvojega profila na e-mail, pa te bom jaz kliknila. Bo enostavneje.
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:51:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sem te poklikala.
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:52:13
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* U, mater, a tist' profil je še odprt? Daj ti meni link do tvojega profila na e-mail, pa te bom jaz kliknila. Bo enostavneje. dio miooo ... blond pa to sem poslala na mail
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:54:37
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sem te poklikala. hvala
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 21:57:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Malenkost. Ej, kaj je zdaj s tistima dvema, Tanjo in Sanjo? In a ni moja novo-odkrita sorodnica, ki je poročena z mojim kolegom, rekla, da zvečer pride nazaj sem?
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 9.7.2010 22:13:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, pa nič (za danes)... srečno "Tanji & Sanji" in tistima dvema "fotroma" s preživninami . Jaz grem spat, ker moram vstat' ob 4:30. Pridem pa težit' semle takoj, ko pridem v službo. Tudi minimalec je dovolj visoka plača za to, da nič ne delaš, samo tam si pač in visiš na Internetu. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 10.7.2010 6:57:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Prisotna do 13:30.
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 10.7.2010 7:31:11
|
|
|
|
alejna
|
Karensa,"Sanja&Tanja" ima obiske (imela jih bo cel vikend) zato je ni tukaj ...
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 10.7.2010 7:34:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, prav ... a bomo še koga iskali? Jaz nimam v službi česa početi. Zdajle pač malo brskam po kombinaciji imen Džovana in Bruno, ali pa po kombinaciji Bruno in Ibiza, pa ugotoviti moram, kje bi dobila seznam ladijskih potnikov iz Trsta in Kopra med leti 1978 in 1980... najbrž kar na upravi pristanišč, a ne?
|
|
|
|
RE: Eh, bom kar novo temo odprla... 10.7.2010 9:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A te vaše fotre hočete najti izključno zaradi preživnin, katerih ne morete več izterjati? Ma, dol mi visi za preživnino, rada bi ga samo tolk "spoznala", da vidim, če premore vsaj tolk jajc, da mi pogleda v oči, če jih že takrat, ko je moji mami (najstnici) naredil otroka in "stisnil" nekam v Švico, ni imel... Jaz ga pa ne bi rada več videla, ker je neuravnovešen alkoholik. Mah, zihr se bo pojavil, ko bo treba za dom poskrbet. Imam že govor pripravljen, naj si kar od prišparane preživnine plačuje. Saj se smejem, ampak vem, da bo še hudo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?