kamp lanterna- poreč (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


birdy -> kamp lanterna- poreč (9.7.2010 13:33:43)

Torej, a kdo pozna? Kako zgleda, je senca, kakšna je plaža...?
Pa še, če ima kdo še kakšno idejo kateri kamp je dober, pa da ni daleč, nekje do Paga je sprejemljivo, po možnosti na celini.




Antilopa -> RE: kamp lanterna- poreč (9.7.2010 13:52:43)

Birdy, mi smo bili lani 4 dni. Meni kamp ni nič posebnega, plaža je tudi bolj tako-tako... en predel je skalnata, potem pa malo manših peščenih, samo je bila voda takrat umazana.
Sence je kar nekaj, samo jo je zelo težko najti, edino mogoče na urejenih oz. oštevilčenih parcelah. Sanitarije so v redu, nimam kaj reči - imajo tudi manjše umivalnike za otroke in celo kopalnico z banjo za kopanje manjših otrok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ne vem, no, ampak meni je dosti boljši kamp Straško na Pagu... izkušenj z drugimi pa nimam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Katrin -> RE: kamp lanterna- poreč (9.7.2010 14:20:35)

Mi hodimo v Lanterno že leta in leta: to je največji kamp v Istri, tako, da tam imate res vse: otroška igrišča, bazen s slano vodo, otroški bazen s sladko vodo, plaže vseh vrst, sence dovolj, dobro založeno trgovino, 2 terasi, veliko dogajanja zvečer, nove sanitarije, opremljene posebej za otroke (nizki umivalniki, mali wc in tuši, kad, ...)

Ker je kamp ogromen, je sedaj čisto odvisno, kje se nahajate. Vzemite si čas in ga malo raziščite! Obstaja pa tudi predstavitev kampa na netu.

Lep dopust:))




birdy -> RE: kamp lanterna- poreč (9.7.2010 19:58:43)

Katrin, mi bi vzel parcelo, jih je veliko še frej. Gledala sva tako da bo malo bližje morju, ne ravno prva vrsta, ampak da ni daleč. A vi hodite prov na kamp prostor ali na parcelo? Če lahko poveš, je na parcelah dosti sence?
Sva se nekako že za skoraj gotovo odločila za tale kamp, samo še poklicat bo počasi treba, da ne bojo vse parcele zasedene...




Katrin -> RE: kamp lanterna- poreč (10.7.2010 0:12:54)

Joj, mi smo bili prejšnjo nedeljo dol in smo komaj dobili prostor za 3 tedne:)) Kamp je precej poln oz.vnaprej rezerviran. Naša parcela je letos popolnoma v senci; veliko sence imate v Vali (plaža proti koncu kampa in tam je še tudi prostor, sem videla:))

Tako da, kar pokličite, nekaj se bo zagotovo našlo [sm=smiley1.gif] in lep dopust!




Stran: [1]