mala maja -> RE: matr a bo polna luna (9.7.2010 10:15:59)
|
ah k bi me samo en sekiral. Lahko naredim cel spisek [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Otroc so še najbolj angelčki[sm=angel.gif] -ozmerja me svakinja, sem vse samo človek ne -včerej se je en tip name spravu da mu nekej nisem naredila, pa samo maila ni dobil (sem ga poslala ampak ga ni dobil). Ker gre ta stvar čez 3 osebe je bilo 100% narejeno in pravočasno oddano - dons se je še šef me spravu, sodelavc sp**di an dopust pa vse pusti napol narejeno[sm=smiley19.gif] drugi nej se znajdemo - doma sem enmu robo dala pa ni nič plačal(čeprav so obljubil-odprti računi še za nazaj), polsedično se name dere dec[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] - dec ima delo in ker un ne plača ne more po nov material, dela ne more oddati - kolega še kar računa da gremo čez 14 dni skupaj na dopust..kako naj gremo če ne bo dec oddal naročil, pa še vpašanje so finance, spet če nihče ne plača računov[sm=smiley19.gif] In za vse sem kriva jaz, naredit moram vse, sterjat moram vse, materjal moram spraskat kjer vem in znam, plačat ga pa iz??? Poln kufr mam vsega najraj bi nekam šla[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] enostavno ne morem več tele morije, se vleče in vleče
|
|
|
|