Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 8.7.2010 12:41:36
|
|
|
|
mojamura
|
kupi najdražjo, saj veš kako pravijo - malo para malo muzike. pa pozorno deklaracijo na vodi prebrat
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 8.7.2010 12:44:34
|
|
|
|
kristinaj
|
naši pijejo jano
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 8.7.2010 12:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bli v Poreču pa jo je s pipe pil, neprekuhano. Drugač pa katerokol, sej so vse iste
|
|
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 8.7.2010 13:22:23
|
|
|
|
DULCE
|
Mi k smo bli na Krku smo mu dal prekuhano iz pipe pa ni blo nč narobe. lp
|
|
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 8.7.2010 13:52:03
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura kupi najdražjo, saj veš kako pravijo - malo para malo muzike. pa pozorno deklaracijo na vodi prebrat pameten odgovor !! Jaz sem mojima na Krku dajala ustekleničeno vodo, pa sta krepko čez leto! Zdaj pa vem zakaj sta bila tolk živa, k sem ta cenejšo kupla! To je to očitno!
|
|
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 21.7.2010 9:01:01
|
|
|
|
niwaj
|
Jaz dajem naši kar Dano, po možnosti pol litersko, da jo zihr v enem dnevu porabimo, da ima vsak dan svežo. Stara je pa 11mesecev.
|
|
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 21.7.2010 15:04:10
|
|
|
|
Perlica76
|
Naša pije na dopustu Jano,doma pa iz pipe,neprekuhano.Ima 8,5 meseca
|
|
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 21.7.2010 16:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Od 6, meseca naprej sem ji doma vodo iz pipe dajala (tut za AM je nisem več prekuhavala), na morju sem ji pa pač ustekleničeno dala, ker je na morju niti sama ne morem pit iz pipe, ker je preveč klorirana. Katero ustekleničeno sem kupila pa ni imelo veze ... tisto pač, ki je bila prva pri roki.
|
|
|
|
RE: voda iz plastenke za dojenčka 22.7.2010 23:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ji bom ustekleničeno prekuhavala na morju za čajeka,same mi pa tako ne pije .Imam slabe izkušnje z vodo iz hrvaških pipi...lp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?