Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako poteka vaš vsakdan z dojenčkom? 8.7.2010 12:18:40
|
|
|
|
blanč
|
Mi smo si ustvarili rutino in nam gre fajn hranjenje približno ob isti uri, spanje podobno, sprehodi tudi... Čimveč na tleh, na igralni podlogi, ko pa je treba kaj narest pa v stajici. Imamo leseno s prestavljivim dnom, ko sta bila čisto majhna je blo dno dvignjeno, zdaj pa spuščeno. Zadovoljna sem tako jaz kot otroka. Zaspala sta pa velikokrat v ležalnikih, potem pa sem ju navadla na posteljco in zdaj spita, čez dan 2 uri jaz pa takrat pospravim in skuham.
|
|
RE: Kako poteka vaš vsakdan z dojenčkom? 8.7.2010 12:46:20
|
|
|
|
norksi
|
midva sva imela kar 6 m vsak dan skoraj eno uro masaže+igrica, zdaj nama ne gre več, ker ima veliko dela z učenjem hoje in ni sposoben biti niti minuto pri miru veliko idej pa najdete tudi na http://www.caszadruzino.com/dojencek
|
|
|
|
RE: Kako poteka vaš vsakdan z dojenčkom? 8.7.2010 12:49:54
|
|
|
|
kristinaj
|
otrok rabi red...... več ali manj se vse odvija po določenem redu ob skoraj točno določenih urah, ker drugače ne gre.... ustvariš rutino in šiba kot švicarska ura...... hranjenje, sprehod, kosilo, počitek, hranjenje,sprehod, večerja... ko spita popoldanski spanec, pospraviš, malo počivaš in mogoče dobiš kakšno minutko zase... imela sem ju v ležalniku ko sem npr. kuhala, spala v posteljah, občasno v ležalniku dokler so čisto mali.. s 3m pa sta šla oba na tla na puzzle peno in tam sta delala kar sta hotela..
|
|
RE: Kako poteka vaš vsakdan z dojenčkom? 8.7.2010 12:55:13
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Tukaj je najbrž govora o večjih "dojenčkih", ne? Vsaj pri nas pri 6h tednih še ni nekega ritma. Ritual je edino za večerno spanje. Ko bo večji, bo pa hranjenje in spanje predvidoma vedno ob istih urah. Da bi pa šla vsak dan istočasno na sprehod, mi pa ne pade na pamet... Saj pa ti že ena nevihta lahko potem vse podre. Je in spi se tudi lahko na več mestih. Ko imaš enkrat 2 otroka, hitro vidiš, da ob preveč strogem urniku nimaš časa niti za v trgovino. Pa tudi vsi obiski gladko odpadejo (recimo, da mali spi od 10h do 12h ter od 15h do 17h, ta velik pa od 12h do 15h - kaj boš pol, ves čas doma )
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 8.7.2010 13:05:00 >
|
|
RE: Kako poteka vaš vsakdan z dojenčkom? 8.7.2010 13:28:24
|
|
|
|
alejna
|
Na zacetku ko je bila hcerka manjsa,je bilo res veliko tezje,in nismo imeli neke rutine (spanje,hranjenje-ker sem dojila...),kasneje sva se obe ze navadili in zdaj imamo koliko-toliko neko rutino. Zjutraj:zajtrk,sprehod 2 uri...prideva domov,se se malo igram z njo (stara je 15.mes.),priblizno ob 12:30 kosilo,spanckaje...dokler ona spi,jaz pospravljam oz. imam cas zase . Po popoldanskem spanju spet sprehod...vmes ji dam kaksno sadno oz. mlecno kasico... okrog 18 ure je vecerja,ko pride moz iz sluzbe gremo se skupaj kam na sprehod,ali pa se oba igrava z njo vsaj eno uro. tam okrog 20h,ji dam ce zeli se kakso mlecno kasico (ker odkar sem jo nehala dojiti ne mara sploh mleka) tako da ji pred spanjem dam kaj mlecnega z sadjem... Se vedno pa ne spi celo noc,zbuja se vsake 3-4 ure in pije sok ali caj,upam da se bo tudi to kmalu uredilo
< Sporočilo je popravil alejna -- 8.7.2010 13:29:34 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.