pupika -> RE: ajnRE: Julijske mamice 2010 (23.10.2010 19:22:27)
|
ojla, Tudi pri nas je spanje malo slabše, čez dan mi Gaja zaspi 3 krat ali 4 krat po pol ure, ponoči pa ga sedaj tudi nekaj sračka, zadnje čase se zbuja tudi na uro, ali pa na dve uri. Odkar je bila cepljena mi full slabše spi. S tem da mije že prespala celo noč pred ceplenjem od 10 zvečer do 8 zjutraj. In zgleda naši sončki res slabše spijo zaradi ceplenja. Ponoči sicer lepo poje in zaspi in tudi mi ponoči ne podiramo kupčka. Kapljice imamo mi D3 in ji dajem že od samega začetka, ji pa tudi kdaj pozabim. tojeto glede kožice, jaz Galu nikoli nisem vlekla kožice dol, pa je sedaj star 4 leta, prvič mu je pediatrinja potegnila dol pri 3 letih na sistematskim in meni rekla, da mu naj vsaki večer malo potegnem dol, ko sem s tem začela je dobil hudo vnetje in potem nisem več nikoli vlekla dol. No razen pred 3 dnevi, ko je sam nekaj ekpirementiral in sem probala, pa je šlo brez problema. Tak, da jaz na tvojem mestu sploh ne bi vlekla, saj se samo porihta po moje.Ker jih tole vlačenje res boli, ko sem mu jaz vlekla pri 3 letih je pravil da boli, potem sem mu rekla naj sam.Ker takrat je imel tako vnetje da niti normalno ni mogel hodit, kaj šele lulat. Maša mala pa sedaj spi kake pol ure in mislim, da bo to kar za čez noč, ker je danes res malo spala, bomo pa jutri verjetno že ob 6 pokonci. Včeraj je zaspala ob pol osmih in se je danes zjutraj zbudila ob 7, se je na veliko pogovarjala, potem sem jo pa jaz odnesla v dnevno da ne bi kje Gala zbudila. Glede GH, bom jaz začela z sokci v 5 mesecu, počakala bom še kake 3 tedne, potem bomo pa začeli prvi mesec z sokci, potem pa z sadnimi in zelenjavnimi kašicami.
|
|
|
|