Jezna za pop...... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

urla -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:30:27)

Zdravo punce!
No pa je dopust pri koncu. Bili smo na Pagu in naš :duda: je užival kar se da. Me je pa razjezilo naslednje:
v agenciji smo plačali aranžma v hotelu in za otroke do 7. leta naj bi bilo brezplačno. Ko smo prišli v hotel, me noben hudič ni vprašal kaj bo moj otrok jedel (ni bilo samopostrežne večerje, ampak meniji). Ko sem naročila dodatno juho in krompir, so mi frajerji enostavno prinesli račun. Sem se najprej skregala z natakarjem, pa potem še v recepciji, pa so se vsi zgovarjali na agencijo (Sonček). Kaj naj naredim, ker bi prav rada enega pošteno napiz....
Otrok starosti 6 let poje skoraj toliko kot kateri odrasel, ali to pomeni, da naj se en od staršev odpove svoji hrani, da bo otrok sit?????

Mater sem jezna:grrr::grrr::grrr:

soncece24 -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:33:13)

agencije itak vedno folk nap... enkrat sem šla z agencijo v hotel pa nikoli več. so ble porcije tak minimalne, da sva z :love: cel teden stradala, pa se enkrat tolko dnarja ko za hotel za hrano zunaj dala. rajši grem v kamp pa jem kaj čem, al pa v apartma.

baguSka -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:33:18)

ja a nej bi bla tud hrana brezplačna al sam prebivanje?

drugač pa ja: na agencijo sonček se moraš prtožt!!!

soncece24 -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:34:27)

aja, prej pa se nisi pozanimala, kak je s hrano? al dobi svojo porcijo? če ne piše v aranžmaju, da dobi svojo porcijo, potem po moje ne moreš nič nardit. če pa ja, pa jih račune pod nos vrži, pa naj ti povrnejo keš.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.7.2005 9:37:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clea -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:43:26)

Takoj kliči na agencijo oz. kar napiši pisno pritožbo! (ponavadi imaš za pritožbo 8 dni časa,mora pa biti pisno in notri vse obrazloženo, kaj je bilo narobe)
Ne smeš se jim pustit,da te okol obrnejo,če je pisalo otrok do 7 leta zastonj je zastonj!
Srečno in LP.

viv_ -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:43:53)

Zato je pa najboljša varianta, če greš v hotel ali apartma, do si vse urediš sam. Pokličeš po telefonu in se zmeniš!

Sicer me pa preseneča, ker Sonček ponavadi vsi hvalijo...

Anonimen -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:44:29)

Kamorkoli smo šli na dopust preko agencije še nikoli ni bila hrana za otroka všteta v penzjon:)
samo bivanje:zmeden2:
sliši se lepo ko ti rečejo za otroka brezplačno:(

Lep dan želim

Pupica -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:49:59)

urla kaj pa če pokličeš še na Varstvo potrošnikov?
Jaz osebno menim, da je to zavajanje potrošnikov.
Tudi jaz sem namreč dosedaj mislila, da je pač zastonj, ko tako promovirajo za otroka zastonj.
Tam ti bodo tudi najlepše razložili,kako in kaj.
Aja pa še kak droben tisk ob podpisu pogodbe ne pozabi spregledati.Ponavadi je tudi tu kaka caka.:(Žal.

A ste drugač vsaj dober imeli?;)

Anonimen -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:51:11)

hmm..ponavad v drobnem textu piše da je brezplačno brez ležišča in hrane oz na dodatnem ležišču. šeenkrat preber pogodbo al pa prospekt predn se boš razburla do konca :)

lp, lara

viv_ -> Jezna za pop...... (21.7.2005 9:51:37)

Pozorno preberi reklamo oz. aranžma - skoraj vedno napišejo odtrok do 7 leta BIVANJE brezplačno - jasno je, da gre za zavajanje, ampak s tem se zavarujejo in nič ne moreš.

Anonimen -> Jezna za pop...... (21.7.2005 10:00:34)

Urla
sem preverila pri agenciji Relax
pri njih je tudi hrana zastonj :bravo:
svetujem ti,da se pozanimaš:)
Lp:sloncek:

clea -> Jezna za pop...... (21.7.2005 10:53:12)

Če piše brezplačno je to brezlačno!!!Najboljš,da se res obrneš na agencijo pa vprašaš kako je kaj s tem!

NinKa -> Jezna za pop...... (21.7.2005 10:58:33)

Po mojem vedenju je otrok zastonj samo do 2 let v večini hotelov. Pomeni res zastonj. Do 7 leta pa je načeloma sam bivanje (= spanje pri starših v postelji zastonj). Hrana se pa doplača. Al pa imaš varianto 50 % off na otroka. Pol pa je hrana zajeta.

Jaz imam tut zlo slabe izkušnje z Relaxom od lani in od takrat naprej kličemo sami na morje in uredimo. Saj se da, pa še vprašaš vse na licu mesta. In od takrat naprej ni problemov.

:sloncek::kuza::sloncek:

urla -> Jezna za pop...... (21.7.2005 11:14:04)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Agencija nam bo povrnila vse stroške prehrana (hvala bogu, da sem shranila račune). So se mi zelo opravičevali, sem jih pa pošteno nadrla. So mi rekli, da do sedaj niso imeli nobenih problemov :zmeden: , baje.

Drugače pa bodo v kratkem slikice našega sončka, da ga vidite kako je užival.

Lep sončen pozdrav iz ljubljane vsem! :)-

viv_ -> Jezna za pop...... (21.7.2005 11:15:13)

No evo, pa se je rešilo...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.7.2005 11:17:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clea -> Jezna za pop...... (21.7.2005 11:35:44)

No sam,da se je uredil:bravo:

ona78 -> Jezna za pop...... (21.7.2005 12:15:55)

Pozdravljena,
sama delam na agenciji, in zagotovo ima otrok do določene starosti (odvisno od destinacije, hotela, agencije...) osnovno storitev brezplačno, k temu se šteje tudi hrana v času bivanja v hotelu!!!
Zagotovo je bil tvoj otrok upravičen do teh obrokov brezplačno!!
Najboljše, da se obrneš na agencijo in zahtevaš od njih obrazložitev!! :grrr:

Stran: [1]