violinski -> AVGUST!! (21.7.2005 14:40:09)
|
Živjo, pridne avgustovke.... Že vse kuhate, jaz sem se pa ravnokar spravila h počitku. Vse jutro sem imela pri sebi punco, ki čisti pri moji sestri in sta mi danes obe prišli pomagat - ena je očistila vse šipe (me kar mori, da je potem začel dež padat) in rolete, druga pa mi je pomagala pospraviti komplet omaro v dnevni, kjer imam televizijo. Pol smo malo še druge stvari preurejale in pospravljale, dnevna in balkon sta na sveže posesana, Sestra mi je rože v lončkih zrihtala.... Kuhala bom šele, ko bom izvedela, kaj je :love: v službi jedel, sploh pa je nama vseeno ostala še kuhinja za pospravit. Včeraj ste se kar se da razpisale, sem prav z veseljem brala, sama pa nisem imela sploh kake želje po tipkanju, zato sem ostala pri branju. Vidim pa, da imate vse neke podobne izkušnje in težave kot jaz - boleče medenice, neprespane noči, brce zdaj ja, zdaj ne... No, pri meni sicer čisto nič ne kaže na kako napredovanje, ampak še vedno upam, da bo čimprej, da mi ne bo treba čakat :). Sej nimam še vsega čisto poštimanega, ampak vseeno...
|
|
|
|