ronja
|
Ronja fajn za varstvo, pa če boš hotla še varstvo od tašče boš mogla ornk zamižat na en uč. Sej veš kaka je! Ja, saj tega se malo bojim... Ne bi ji rada delala krivice, ker na splošno verjamem, da se ljudje lahko spremenimo. Ampak po drugi strani, sem pa že prevečkrat šla na led. Bi pa rada, da se zbližata z Lejlo, da bi bilo potem lažje, kadar smo vsi skupaj... Zdaj samo "molim" (ali karkoli pač delamo ateisti ), da bi ostali punci zdravi vsaj še 14 dni, da nekaj speljem do konca, pa upam, da bi bilo zdaj konec z boleznimi, ker res res res moram v službo... In kadar je lubi na terenu, zjutraj nimam koga najt. Mah, samo da bi bili zdravi, pa bi mi ratalo, po moje... Vsaj zdaj, ko tega ne morem delat doma ponoči, saj pisala bom verjetno lahko kaj takrat... Upam vsaj... Babe kok kej ve user posted image Enote si lahko poljubno izberete... na dan/teden/mesec/leto.... user posted image Zadnje čase kar - no, pač glede na okoliščine (pol noči spanje v 4, od tega sta dve mladoletni, pa še v sorodu, tako da ne pride kako mečkanje v poštev;) je parkrat na teden super . Samo midva mava še ful za not prinest tiste pol leta, ko nisva smela . Najbolj se pozna, da jaz ne šivam več ponoči (sicer iz drugih razlogov, ker moram bit spočita in skoncentrirana v službi in zato malo bolj pazim, da grem vsaj do 1h enkrat spat, dostikrat že ob 24h...) in greva oba hkrati v posteljo... Priporočam ta sistem - če gresta skup not, sta hkrati budna... jah, no, potem se hitro kaj zgodi