kiara24 -> RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del (18.2.2011 16:31:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Krtekxx- in kaka je to viroza?! Doolgaa zna bit. Oči so gnojne, prehlad, kašelj, lahko driska kak dan, bruhanje. Vročina tudi. Se pojavi, izzveni, pa spet pojavi, lahko traja s presledki tudi nekaj tednov. CRP zna biti zelo povišan in potem nekateri P, ki niso najbolj izkušeni, dajo antibiotik. Seveda se lahko zaplete tudi v bronhitis, vneta ušesa...pač je treba biti previden in otroka z vročino voziti na 2 dni k pediatru, da oceni ali se je kaj zapletlo ali ne. Kiara, ne očitaj si, da si nesposobna Zali zagotoviti mleko, ker bo očitek le kontraproduktiven - mleka bo še manj. Č dodatek rabi, ji ga boš pač dala - brez slabe vesti. Logično je, da nimaš mleka če ne spiš in non-stop nekaj počneš. Bilo bi pametno, če bi lahko kdo od tvojih Klaro prevzel za nekaj časa. Tvoja prva skrb je ta trenutek zagotovo Zala. Pa a ni tvoj sedaj doma??? Saj je šele nekaj dni odkar si rodila!!! A joj, no upam, da ne bo trajalo... saj lahko se nam pa že nekaj časa vleče ker od rota visrusa je imela ona kar nekajkart težave še pol bruhanje za en dan in driska potem pa kašelj... No jaz upam, da bo kamlu bolje danes je za kosilo že več pojedla upam, da je to vsaj nek dober znak. Je pa tako da če ne bo bolje gremo v ponedeljek zopet k P, da ji da pregledat še kri. V gl. meril ji je tudi kisk v krvi in pa pogledal vse od pljuč, uešs, grlo.... pa je ok za enkrat. Dobila je sirup katerega lahko poje 3 do4 na dan in včeraj zvečer je dobila prvo žličko in danes je na srečo kašelj že produkteiven. Inhalacij ne delamo tako jaz samo ko jo dam v banjo naredim tam ful sopare in malo EO ali pa spreja uoprabim da potem to vdihava ko je v banji. Saj počivam krtekxx, pa moj mi ful pomaga, vedno glih nemore ker morav občasno narest doma tudi kaj za službo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] samo Klara se mi smili k me tolk nuca pa jaz glih vedno ne morem ker je Zala trenutno tolk na joški. Drug teden gre moj delat imela bom pa mami pri sebi, mi bo malček pomagala. Pol bo pa še en teden moj doma. In to je to.
|
|
|
|