sonček33 -> RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del (29.11.2010 5:59:08)
|
Noro, kakšno čudovito jutro. Ob 5.15 sem že veselo kidala sneg in se potem po zasneženi, res pravljični pokrajini peljala skozi mesto v službo. Noro. In vrtela se je Neisha Svoboda ni nič drugega kot dobr se imet..dober se imet..spet in spet in spet ... Ma, tako kot si narediš, takšen je dan. Mislim, da bo lep. Ljevo zdravje je bolj tako tako. Vročine več ni, kašlja pa bolj kot je. Spanje je bilo moteno, ampak ni hudič, da se ne bomo v red spravili in uživali. Bom pa mogla zgleda nekaj kupit za njegov imunski sistem. Predlogi? Imunoglukan? Pa vsak dan jemo matični mleček+med, smrekove vršičke, med, pijemo čaj in sok rdeče pese.... pa kot da ni rezultata. Marta, javi se. Rubica, upam, da ste ok. Farfalca, kako si prišla domov. Jancci, kaj zvija? Khurde, kako fletkota? Zvezdica, sem občudobala tvoja fanta na fbju. Kiara, kako ste vi? kako možek? Plohca, danes panisi spala v toplem medvedovem objemu, ali pač? **** kako pupika? Si utrujena? Pikapoke za Oja, naj bo čimprej zdrav. Krtekxx, sem prebrala na fbju, upam, d ani prehudo. BTW sušilec je zakon. Grem delat.
|
|
|
|