krtekxx -> RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del (24.11.2010 17:13:08)
|
Zdravo, moje zdravje je na psu: kašljam, smrkam, vse me boli, že 3.teden. Otroci pa OK. Kiara; klara res lepo je. No, saj naša BB tudi lepo je, ampak je tak vragec, da noče več imeti slinčka. In potem si lahko mislite, kako je po vsakem obroku...No, v vrtcu je ap seveda angelček in v vsem uboga. Komaj čakam petkovega snega, da gremo sprobat njene nove smučke, ker se bo če ne parket znucal od drajsljanja po njem. ma dobre ste vse z malimi dojenčki, zame je to prava znanstvena fantastika - po moje je en drug skrbel za BB v prvem letu, ker meni se sedaj zdi, da je nemogoče, da bi to jaz. Me pa moj sedaj nagovarja da bi začela razmišljati o delu za krajši delovni čas. Moram razmisliti koliko mi pomeni, da ne bi bila s časom tako na psu, pa di za otroke in moža bolj sproščeno skrbela, itd....v primerjavi z izgubo zasluška. Hkrati pa sem imela še dodatne karierne načrte in sedaj sem v hudi dilemi in bo treba vse skupaj pretehtati... No, upam, da se moje zdravje do konca tedna izboljša in bom lahko srce spet spravila an prave obrate. Lepo se mejte.
|
|
|
|