Klomifen (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Spirit75 -> Klomifen (7.7.2010 18:11:28)

Hey punce,

eno vprašanje - ali ima katera slučajno kako škatlico klomifena na zalogi (da ga seveda ne potrebuje več), ali ga je pripravljena mi prodati.  Saj upam da ne zahtevam ful preveč. Oz. če mogoče katera ve, kje bi ga lahko dobila?

Zdravila ne dobim niti na recept. Sem danes preklicala okoli in ga nimajo sploh nikjer več. Jaz ga pa nujno potrebujem, ker imam avgusta zopet pregled pri dr. Rešu (tudi on mi ga je predpisal, da bo preveril rast foliklov).

Hvala že vnaprej za vašo pomoč

Arual -> RE: Klomifen (7.7.2010 22:56:16)

Hey.

Sem tudi jaz na istem.Danes sem bla pri g in mi je predpisal Klomifen, na Ptuju ga ni za dobit, tudi okolica Ptuja ne, so pa bli v lekarni toliko prijazni in poklicali nekam, kjer majo pač podatke kera lekarna ma še klomifen. In so mi našli 4 lekarne (Maribor, Ruše in Šentilj), ki so še danes popoldan mele za dobit, seveda nisem mogla danes po njega, tako da sem poklicala in rezervirala ( tako da grem jutri zjutraj ponj)).

Jaz ti svetujem, da še pokličeš okrog!!! Iz kod pa si?''

So mi pa rekli, da kao ga ni za dobit od proizvajalca.

Spirit75 -> RE: Klomifen (8.7.2010 6:37:10)

ojla,

sem včeraj preklicala in gorenjske in ljubljanjske lekarne in ga niso imeli nikjer več, ko so gledali v bazo podatkov.
Sem pa iz gorenjskega konca, tko da bi se recimo vozila proti štajerski je malo dolga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Ah saj ni panike, če ga drugi teden še ne bodo nikjer imeli, se bova z možem zapeljala proti Avstriji in ga pač kupila.

Sicer pa, če nisem preveč zahtevna (no saj mogoče se ti bo zdelo čudno) - ali bi ga mogoče lahko kupila ti zame danes ko boš šla v tisto lekarno, kjer ga imajo in mi ga poslala po pošti. Res bi bila vesela. Ali pa bi se mogoče kje dobili in bi mi ga prinesla in bi lahko poravnali račun. Ali pa napišeš svoj tekoč račun in ti nakažem.
Saj vem mogoče preveč zahtevam.  Nič ne bom jezna nate, če tega ne moreš naredit. Brez panike, veš.
Pač sem samo vprašala.

Ah to naše zdravstvo. Že tako ali tako imamo mi pari takšne probleme, potem nam pa jih še povečujejo. Katastrofa.

zaljubljena23 -> RE: Klomifen (8.7.2010 11:40:49)

Spirit, klomifena v prosti prodaji pri nas ne moreš kupiti...

lana38 -> RE: Klomifen (8.7.2010 11:57:39)

Poskusite na Hrvaškem.
LP

Spirit75 -> RE: Klomifen (8.7.2010 11:58:42)

Imam že naročenega v Avstriji in mi ga bodo poslali.

Tako da hvala za info.

Stran: [1]