Kako bi ve to speljale (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


melanija -> Kako bi ve to speljale (7.7.2010 16:43:33)

Naj povem situacijo. Prejšnji petek sem imela abrazijo. Danes sem šla k osebni zdravnici, ker se obupno slabo počutim, sem utrujena, nič ne morem. Če počivam krvavitve praktično ni, če kaj delam se pojavi. Oz. sedaj ko to pišem je je kar dosti, ker sem bila cel dan na nogah.

Osebna oz. nadomestna zdravnica me je sprejela, dala na kontrolo krvi in po prejetih izvidih me je poslala v bonišnico na internistično prvo pomoč z diagnozo trombocitopenija. Po 4 urah so to diagnozo ovrgli (češ da so krive epruvete za jemanje krvi, ker imajo notri neko snov ki pobija trombocite). Dobila sem izvid in zdravnica je rekla naj se jutri zglasim pri os. oz. nadomestni zdravnici. Jutri dela zjutraj in tudi jaz bi morala v službo po porodniški, ki se  mi danes izteče.

Če grem jutri do zdravnice kot mi je naročeno s strani specialista ali mi pripada bolniška ali bom morala jemati dopust. V petek pa tudi dela zjutraj, tako da je ni varjante da bi šla popoldne, pa še recepte mi ima za napisat, zaradi anemije, ki pa je potrjena čeprav še ni vseh izvidov (feritin, železo, B12).

Kakšne so izkušnje  oz. kaj predlagate naj naredim




Šarki -> RE: Kako bi ve to speljale (7.7.2010 16:55:28)

Za tisti dan ko prideš dobiš bolniško




Gina -> RE: Kako bi ve to speljale (7.7.2010 21:38:00)

vzami bolniško - za take sorte pregled jo dobiš. Boš šla pač en dan kasneje delat. Ne sekiraj se, zdravje je prvo.




jakaracman -> RE: Kako bi ve to speljale (7.7.2010 22:37:16)

Bolniška.




Nika v službi -> RE: Kako bi ve to speljale (8.7.2010 9:47:34)

Absolutno vzemi bolniško, dokler se ne uredi. Če se ti je včeraj porodniška zaključila, lahko danes nastopiš z bolniško in jo zaključiš, ko se stanje izboljša.

Pa delodajalca obvesti o bolniški, da ne bo nate računal še nekaj dni.

Vse dobro.




Stran: [1]