Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ajoj ... a potem imam samo jaz tako blazno srečo, da tamala ne pleza iz postelje? Tut zjutraj, ko se zbudi, namesto da bi splezala dol in prišla k nama, se v posteljici vsede in kliče mami pa očija in čaka, da jo en pride iskat ... ko je bila pa ograjica gor je pa skos poizkušala s pobegi preko ograjice Joj, ko bi jaz to kdaj doživela A lahko samo vprašam, kakšne posteljice imate to da vam otrok ven spleza? Moj Nik je ful aktiven, niti sekunde pri miru, pleza povsod, kjer se le da, ampak iz postelje pa še ni probal splezat, ker mu po moje niti ne bi ratalo. Ko stoji v postelji, mu je ogracija nekje do podpazduhe in ne vem, če bi sploh šlo. Upam, da se kdaj kaj takega ne bo spomnil. No, je pa res, da v posteljici samo spi oz. se v njej nikoli ne igra, tako da mogoče pa samo še taprave prilike ni imel. Mi mimamo posteljico 60*120 in ko je dno najbolj dol je med jogijem in vrhom ograje 50cm in tamala je pri 16. mesecih, ko je bila velika okoli 80cm to že skoraj bp zmogla preplezat in smo pač vzeli stran in bili pripravljeni na šetnje in dajanje nazaj v posteljico, pa razzen 1x čez dan ni bilo problema ... takrat ko se je pa odločla ven plezat, sem jo pa 1 uro brez besed lovila po sobi in dajala nazaj v posteljo ... toliko časa, da je skapirala, da iz te moke ne bo kruha in se je vdala v usodo. Imamo pa pri mojih eno posteljico 70*140cm, tam je pa ograjica tako visoka, da ji je do brade, če stoji ... no in tam pa še ne more ven ... mi je pa mami že predlagala, če zamenjamo ... samo sedaj res ne vidim potrebe po tem, da bi jo ograjevala, če lepo spi tudi brez tega. Aha, no, potem pa mogoče zato še ni probal, ker je posteljica 140x70. Ker njemu je ograjica do podpazduhe če v njej stoji in si ne predstavljam, da bi lahko ali se vrgel naprej na glavo čez ograjo ali pa toliko dvignil nogo, da bi lahko preplezal ograjo. Bom poročala čez par mesecev, ko bo imel par cm več.
|