Angina (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Tipi -> Angina (7.7.2010 14:01:25)

Sin mi je danes zbolel za angino. Sicer ni hudo, ker je vse skupaj šele na začetku, bil je tudi brez vročine, dobil je ospen na 12 ur, ampak jutri naj bi šli na dopust. Sprašujem, če je bila katera v podobni situaciji in kako je bili potem s kopanjem in čofotanjem?

kristinaj -> RE: Angina (7.7.2010 14:54:10)

nečak je v petek zakuhal in diagnoza vročina.. v pon bi moral z mano na morje pa ni šel, ker je dohtarca odsvetovala.. praši p...

koala.cek -> RE: Angina (7.7.2010 21:00:41)

jst bi šla. sej boš imela zdravila s seboj, pa verjetno boste imeli kakšnega zdravnika tudi blizu. se pa ne bi čofotala recimo prvih nekaj dni. pa sej kužen tudi ni več.

mi smo šli enkrat tako na dopust. sicer je bilo februarja, kopali pa smo se. ni bilo nobenih težav.

sonček33 -> RE: Angina (7.7.2010 21:12:35)

stvar je v tem, da je pri angini treba počivat... če boš otroku lahko dopovedala, da ne sme v vodo, brez tekanja naokoli...

eva1 -> RE: Angina (7.7.2010 21:17:36)

Mi smo zboleli za angino lani 2 dan morja...smo dobili AB, dr. je rekla da se 2 dni ne sme kopat, pol pa lahko(samo da ga morm takoj obrisat k pride iz vode)..in tako smo uživali do konca dopusta

Tipi -> RE: Angina (7.7.2010 21:24:29)

Hvala vsem za odgovore. Bomo odšli, nekaj dni bo bolj igranje na presku potem pa še čofotanje.

Lp

Stran: [1]