poletne nogavičke z bremzicami?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bini -> poletne nogavičke z bremzicami?? (21.7.2005 8:33:23)

a sploh obstajajo??
naša je skoz bosa in v stanvanju ji ful drsi po parketu, pa nogavičke edine še gor ostanejo..
če katera ve kje se kupijo?? al bo pa treba patentirat :sloncek:

Anonimen -> poletne nogavičke z bremzicami?? (21.7.2005 8:34:40)

oh sej se dobijo tanjši štunfki z bremzicam, ma povsod skori, sam naši po parketu in laminatu taki štunfki drsijo. sploh niso tko ok. najbl še prime gola koža.

lp, lara

Ajsha -> poletne nogavičke z bremzicami?? (21.7.2005 8:52:31)

Jaz sem poletne nogavičke z bremzicami kupila v H&M v Celovcu. In pri nas po parketu ne drsijo :)

LP!

CUKRČEK -> poletne nogavičke z bremzicami?? (21.7.2005 9:02:21)

Pri nas je pa poleti kar bosa...gola koža pa ne drsi.

CatJa -> poletne nogavičke z bremzicami?? (21.7.2005 9:39:40)

Jan je bos. Ze itak je ful prevroce. Tudi zunaj, okoli hise in na otroskem igriscu ga pustim bosega.

LP :rozica:

Pupica -> poletne nogavičke z bremzicami?? (21.7.2005 9:51:16)

Jaz ji kar navadne z bremzicam dam gor.:ups:

Ej bini full dobre slikice:sloncek::sloncek::sloncek:Kje pa ste se to slikali?:love:

urbancek -> poletne nogavičke z bremzicami?? (21.7.2005 12:40:04)

Obstajajo, mi jih je kolegica prinesla iz Ljubljane, v našem koncu jih namreč še nisem zasledila.
Lp

mala Tinka -> poletne nogavičke z bremzicami?? (21.7.2005 12:51:40)

Bini!
Take nogavičke lahko narediš čisto sama. Kupiš lepe tanke poletne nogavičke in v trgovini s Hobby programom se kupi barva, ki jo sama naneseš na podplat nogavičk, malo počakaš, da se posuši in potem s fenom (sušilcem za lase) pihaš v to barvo, da se lepo napihne. In tako enostavno lahko z malo truda in seveda nekaj stroški narediš unikatne nogavičke za svojo pikico.
Jaz sem to že nekajkrat preizkusila in mi je kar všeč, ker lahko uporabim domišljijo. Moj :love: je dobil enkrat take nogavičke za rojstni dan in je bil ves navdušen!
Barva, ki sem jo jaz uporabila, se je imenovala PicTixx Pluster in obstaja v najrazličnejših odtenkih.

Stran: [1]