Voziček Chipolino Ultra + aktualni predlogi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

pikicabuka -> Voziček Chipolino Ultra + aktualni predlogi (7.7.2010 10:27:34)

Pozdravljene,
še par tednov do prihoda otročka, jaz pa si še vedno razbijam glavo z vozički in vas prosim za pomoč.
V oko mi je padel voziček Chipolino Ultra, zaradi izgleda in ugodne cene, me pa zanima, če ima katera kakšne izkušnje s tem vozičkom.

Če ne, me zanima tudi, katerega bi priporočale (iz izkušenj). Imeli bomo poletnega otročka.
Hvala!!

norge -> RE: Voziček Chipolino Ultra + aktualni predlogi (7.7.2010 21:49:14)

Meni je všeč. Sicer ga nimam, vendar je zelo dober voziček. Poglej na www.recinko.si ali pa pokliči tja, so zelo prijazni in ti bodo vse razložili. Lahko si ga tudi ogledaš.

krokar -> RE: Voziček Chipolino Ultra + aktualni predlogi (8.7.2010 21:28:38)

Jaz sem ga kupila lani pri sončku. Enako kot tebi mi je bila vseč cena in izgled. Fino je, ker se ročaj premika v obe smeri. Voziček gre v vodoravno linijo in je super tudi za novorojenčke. Sama sem rodila julija tako, da res nismo rabili košare. Ima pa precej visok ročaj in mi je bilo moteče, ker sem majhna. Ko je zložen zasede ogromno prostora in ni šans da ga spraviš v mali avto. Pa nam je po 2 mesecih začel štekat pri zlaganju.
Hči ima eno leto in sva ji nabavla moon voziček. Prav zadovoljna sem z njim. Lepo se zloži in tudi mala se rada vozi v njem.
Če bi bila jaz na tvojem mestu bi se raje odločila za moona.Cenovno je nekje tam tam. Ga pa imajo v BC in si ga lahko ogledaš in sprobaš. Ima športni del in košaro v kompletu. Bil je celo v akciji- preveri mogoče je še.

Stran: [1]