sanasan -> RE: Mama, kje si? (27.8.2010 13:19:22)
|
ronja, imam kar nekaj izkušenj z novinarji in po mojih izkušnjah, dodajo pogosto marsikakšen 'okrasek' (pogosto čisto neresničen, izmišljen, pretiran itd.), samo da se lepše in bolj napeto bere...tudi iz kakšne čisto suhoparne zadeve, so mi napihnili v kaj bolj 'razburljivega', žal. tudi ko se nisem strinjala, napisala pritožno. ampak, če se jih ne toži, ne dosežeš nič!!! jaz si markovo mamo predstavljam kot nemirno in morda malo zmedeno (veš, tudi okoliščine v katerih živiš vplivajo na razvoj karakterja, psihe...niso vsi ljudje (že gensko) dovolj močni, vztrajni, trdoživi...) in se mi zdi, da je to tudi v marku...vprašanje je tudi v kakšnem 'vzdušju' je odraščal (ne mislim samo posvojiteljev, ampak tudi okolja - vas, šola, sovrstniki)...po mojih osebnih izkušnjah na nekatere ljudi to zelo vpliva in lahko v 2 različnih okoljih popolnoma različno delujejo; v + ali pa - smer...sem to videla in doživela pri moževem sinu, ki je tudi avtomatično 'etiketiran', ker je 'mešane rase'...v prejšnjem okolju so ga zaradi tega pogosto zmerjali, v sedanjem je pa frajer in zanimiv...vmes je pa le nekaj 10 km[sm=zmeden.gif] ...vsi si žal ne znajo 'izborit svojega prostora pod soncem' in tavajo ter sprejemajo tudi napačne odločitve...so neodločni in zaradi tega nekateri tudi lahko neorganizirani, labilni....delujejo bolj afektivno, impulzivno...
|
|
|
|