|
RE: Mama, kje si? 26.8.2010 23:04:20
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* So novice, ampak začenja se mi zdeti trapasto (zaradi nekaterih), da bi jih sploh pisala, ker v vsem vidijo izključno norčevanje - to, da sin išče mamo (po vseh poteh, morda tudi po banalnih), jim je pa deveta briga. Kdor želi, pa lahko pomaga pri iskanju podatka, kje so dosjeji UBDE (fizično - kje se nahajajo)? preden zaplavas v prevelike tmine tajnih organizacij stresi malo z glavo in premisli. Ni prav deveta briga, da sin isce mamo, je pa malo bolj podobno samopromociji in samopovelicevanju - lejte kaj so z mojo mamo .. s to zensko... delali... Tebe JE strah, njega bi ubijali, ker (by PikecRR) brska za njo, vse institucije zavajojo in lazejo okoli imena, okoli podatkov, otroka so ji odvzeli s prevaro, in nevem kaj se. Celotno iskanje se pa bazira na rekla kazala, na tvoje kavice s komandirji policijskih postaj, CSD-ji, domovi... MZZ pomaga pri iskanju oseb, za katere se ne ve kje so obstaja pa moznost da so ali so bili slovenski drzavljani. MNZ tudi. ne komadir PP temvec ministerstvo. Dopis napisat, pa razlozit zakaj se isce.... Kaj se je zgodilo z iskanjem zenske kot pogresane. Sorodnik lahko sprozi (ima pravno osnovo) zadevo. Kolikor vem, od tega ni nic. Se boji iti do policije in prijaviti? Bom probala ne javljati se vec. Ne obljubim, da mi bo uspelo. Je pa res, da redko vidis taksno nerazsodnost in paranojo. Prav vse institucije so lagale in osebe so bile nastavljene (by ne vem vec kdo, lahko pogledam). Direktorica doma MB je dobila sluzbo ze pred leti smao zato, da bi lahko cakala ce bo kdo spraseval o Dzovani, da ga zavede - ma seveda... Tako pri vseh drugih insistucijah... Adio pamet...
|