Kerensa* -> RE: Mama, kje si? (15.7.2010 23:18:01)
|
Ne, jaz ne bom. Ampak vseeno mi pa ne preostane drugega, kot to, da počakam na kakšno povratno informacijo od koga. Direktorica Zavoda za gluhe in naglušne pride naslednji teden z dopusta, direktorica doma Malči Beličeve pa po 26. juliju z letovanja. Vmes lahko čakam na odgovore s slovenskih veleposlaništev v tujini in na odgovor z ljubljanske policijske uprave. Mogoče bo pripravljena pomagati zasebna detektivka in mogoče bo vedeževalka dala kakšen namig (kdor verjame v to, verjame, kdor ne, pač ne). Iz Arhiva RS mi ne znajo odgovoriti, ali imajo v hrambi določene dokumente ali ne, iz Luke Koper tudi nihče nič ne sporoči, ali smem dobiti seznam potnikov ali ne. Iz nogometnega kluba že teden dni ni obvestila, ali je tisti carinik z vlaka njihov član ali imajo pač samo njegovega soimenjaka. Direktor CSD-ja (pričakovano) ne odgovori na e-mail. Pi*da, edino iz Washingtona so odgovorili v treh urah - svaka jim čast. Ostali pa niso niti malo ažurni, ne glede na to, da sem prepričana, da jih je več kot polovica prebrala članke, pa tudi linki so jim bili poslani. Kaj pa mi še preostane drugega, kot čakati, vmes pa brskati po Internetu? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|