maja1488 -> RE: Mama, kje si? (14.7.2010 9:33:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek je katera kontaktirala Marka, kaj je on že preiskal? Mogoče celo ve kje je, pa si ga ona ne želi srečat? Kaj pa veš, kaj je zadaj za vsem tem. Definitivno mora biti precej hudo to zanj, karkoli že dogaja in ugotavlja. Ker jaz mislim, da če bi bil interes z njene strani, pa oseba ki je zrela kot je ona sedaj, da bi ga že sama našla. Tako pa ne veš kaj je na stvari in niti ne moreš vedeti. Kernesa kar naprej To je res. Sem tudi jaz na to pomislila, glede na to, da ona ve kje začet iskat. Me pa zanjo samo domnevamo in nam je na voljo širni svet. Ona za Marka ve, da je ostal v Sloveniji in bi (če bi) začela iskat od tu. Po drugi strani pa je gospa gluhonema, ne vemo v kakem finančnem in zdravstvenem stanju. Mogoče nima interneta, mogoče je od malega duševno na dnu. V tem primeru je to zelo težko in dvomim da izvedljivo. Sploh če je Marka prostovoljno dala v posvojitev, ker je vedela, da mu bo pri novi družini lažje kot pri njej in je hotela zanj le najboljše. Spet so pa to le moje domneve.
|
|
|
|