ronja
|
Ženske, ste kdaj pomislile, da boste tudi ve nekoč tašče??? takrat se boste neketare mogoče zamislile in uvidele kake gluposti in nepomembne stvari se vam podijo po glavah. Sem pomislila, ja. Ampak če bom delala tako očitne razlike med vnuki, potem me lahko mirne vesti odpišejo, dam zdajle soglasje. Dvomim, da se mi bo to kdaj v življenju zdelo glupost. Do zdaj se mi ni še nikoli, pa sem bila včasih otrok, zdaj pa odrasla ženska, pa se mi nikoli ni zdelo fer in zelo zelo dvomim, da se mi kdaj bo. Če se mi bo to zdelo nepomembno, potem je itak boljše,da me odpišejo. Pa tudi ne bom težila, da bi se morali videt praktično vsak dan, to si lahko ziher. Bom imela toliko otrok, kolikor si bom želela, da bom izpolnila svoje materinske nagone in potem ne bom želela vnukov za svoje otroke - to bojo otroci mojih otrok in bom vesela, če jih bom lahko kdaj pestovala, čuvala, peljala na sprehod, ampak ne mislim jim pa viset non stop na vratih, ker imam kup hobijev, ki čakajo na tiste čase . ne mislim klicat vsak dan in ne mislim vsak dan težit, zakaj ne pridejo ali če se lahko jaz oglasim za par urc, ker mislim imet tudi takrat svoje življenje - kot dejansko veliko babic in praktično vsi dedki, ki jih poznam. To dejansko ni tako zelo nemogoče. Celo moji tašči je ratalo, potem ko pač ni več mogla izsilit vsega, kar je hotela. Z nasveti pa kolikor bodo hoteli - bogve, kaj bojo vse do takrat pogruntali, tako da se bom morala verjetno jaz še marsikaj naučit... In se z veseljem bom, saj se rada učim. To tudi dvomim, da se bo spremenilo, če se v 32 letih ni...
|