elle7 -> RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI (3.8.2010 19:49:10)
|
Zdravo punce, no naj vam še jaz povem svojo zgodbo, s parnerjem se trudiva na[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] že dve leti in sedaj, ko je imel fant spermiogram (že drugič) so odkrili, da ima gensko prirojeno napako, in zdravnik mu je rekel, da če bi živel pred pedesetimi leti ne bi nikoli mogel imeti otrok. Nato mu je predlagal, da se naj posvetujeva in da naj prideva tudi na posvet v bolnišnico v MB kjer nama bodo razložili vse o umetni oploditvi. No in ker je fant rekel, da sva se glede tega že tako ali tako pogovarjala, in da si želiva otroka neglede na postopke so mu kar predlagali datum, kjer se morava oba zglasiti v ambulanti. In mene sedaj zanima ali mogoče kater ve kaj lahko pričakujeva na tem pregledu ali nama bodo samo vse razložili in potem spet poslali domov čakat ene 3 mesece ali bodo kar začeli s potopkom....... Lepo bi prosila, če ima katera izkušnje, da mi opiše kako to poteka. Jaz sem lani že opravila HSG in kri sem tudi že dala, vendar so se potem, ko so ugotovili, da z menoj ni nič narobe preiskave pri meni zaključile in sva čakala skoraj štiri mesece, da je lahko fant ponovno šel na spremiogram. Te čakalne dobe mi že pošteno gredo na živce, zato pa upam, da oktobre ne bo spet samo en klepet v ambulanti........... Lep pozdrav.
|
|
|
|