mini86 -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (9.11.2010 13:02:25)
|
no tole je odgovorila Pozdravljena, tudi jaz sem dvomila v to,ker pa sem ostala brez službe in imam doma dva otroka, pa sem si rekla,nimam kaj za izgubiti. Če delaš tako kot te naučijo, dejansko zaslužiš minimalno toliko,lahko pa tudi več,če ti čas dopušča in se greš menedžerja.Jest pri dveh otrocih in poleg zaposlitve ne zmorem,so pa v našem kolektivu ljudje, ki presegajo to za 2-3 x.Glejte,glede na to,da ste ambiciozna, je že velika prednost.Ni pa to nateg nobeden,samo treba je delat,kar je pa danes pri velikih že problem.Večina bi jih sedela doma in služila denar iz domačega naslonjača.Pri nas to ne gre,je treba dvignit rit,se malo prilagodit stranki in ob koncu meseca si rečeš,no za to se pa splača okrog hodit. Lenuhov ne podpiramo Pridita s tvojo prijateljico, brezobveznosti,vzemita si dobre pol ure časa in bosta videli,če je to delo za vaju. Razgovore opravljamo izključno na sedežu podjetja in tistega, ki ga delo zanima,si bo vzel ta čas,drugače ga pa delo ne zanima. Več o samem delu,pa jest nisem prava oseba,vam pa z velikim veseljem razloži moja mentorica,ki tudi nam veliko pomaga pri poslu.Moram priznat,da tako šefico si res samo lahko želiš,vedno pripravljen a pomagat in vdeno na razpolago, če si korekten do nje,lenuharjev pa ne podpira. Toliko iz moje strani,če vama ni odveč,si vzemita čas lahko dop. ali pop.vsak ponedeljek,je pa potrebna predhodna rezervacija.
|
|
|
|