vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Ojla punce! Besna sem kot ris... kaj je bilo? Danes pridem domov in mojega čaka kazen za prekršek, ki naj bi ga storil 24.2. ob 12h!!!! in vozil prehitro... kazen 250 Eur oz 125 Eur v 8 dneh Sem tkooo jezna, ker sem tega dne jz vozila ta avto, ampak ni poanta v tem, ampak me moti to, da so imeli oni celih 9 mesecev, da so poslali tole kazen, jz nej jim pa kr v 8 dneh nakažem 125 Eur Haloooo!!! Sedaj pa razmišljava o pritožbi, samo me malo skrbi, da bodo zavrnili, potem bova mogla dat pa 250 Eur. Ali ima katera kaj izkušenj s tem? Lahko dobiva dokaz, da je bil on takrat v službi. Uf... Drugače sem pa zaskrbljena in si malo očitam, da sem šla v službo, ker je mali spet slabše. Zvečer je imel spet vročino, jedel ni celo popoldne nič, pa še piti mi noče nič. Sedaj sem mu dala svečko in upam, da bo jutri bolje. HB je petek. Mini za vrtec... vidiš kolk bo fino. Na žalost Tira te moram razočarati, da nima veze kdo je vozil, kazen dobi lastnik avtomobila. Tako izkušnjo sem imela sama, ko sem bila na porodniškem. Domov pride kazen, šokirana preberem in povrhu vsega ugotovim, da M avto, ki je uradno name sem tisti dan vozila celo jaz, kar je bilo v tsitem obdobju zaradi J krčev redko. Sem se takrat pozanimala, in njih ne zanima kdo vozi, kazen je napisala na lastnika avtomobila. Tudi slika ni kazala voznika, bil je le čas in obsežno poročilo. Tako, da na žalost po mojem ne boš dosegla nič kot plačala. Lahko se pritožiš, a te znajo na koncu še rubiti oz. ti utrgati od plače...
|