|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
26.10.2010 14:22:37   
mini86
janci f-kolegica ima razlike 15 mesecev in ti lahko povem kako je bilo pri njej..no ona ga ni nič posebej pripravljala in v nič ga ni silila..ko je rodila mu je predstavila bratca in to je bilo to..čisto nič ga ni vodila k njemu pa take stvari ampak je čakala da se mu bo sam pribljižal..in se mu je..nekaj časa ga je ignoriral oz kokr da ga ni potem pa je začel hodt gledat kaj dela dojenček pa dudo mu je dal ali pa uzel..skratka čist nč se ni posebe pripravljala na to pa mislm da je kr uspel vse skupaj

manna-itak je bil prvič šokiran in jok..ampak je laži ker stoji na tisti pručki..skratka zdj ga že zamotm da mu dam zobno krtačko v roko in odprem vodo in mu dam f notr in pol on takoj hoče zmočt krtačko..
problem je pol samo k bi z uno ktračko pol letu po stanovanju in je nebi spustu..
js dobila sm jo v lekarni..pri nas v lj je nimajo v vseh..vem da jo imajo v lekarni na metelkovi, prodajajo pa baje prazne v sanolaborju za mislm da 0,96 centov..v lekarni dobiš še fizološko notr in je zato mal draži-ker oni ne smejo prodajat praznih stvari

bačko-js nism nč razočarana glede kontrol-mene loh pridejo samo iz ne vem kje kontroliratuser posted image napisala sm kar so se pogovarjale na forumu..

tecka-js najlaži tamaumu pucam zobke ko leži na previjalni..zdj ma eno svojo pri umivalniku-mu dam tud pasto gor mal za afnat ob pucanju nosa..pa če leži loh tud mal bol prtisneš da res ornk spucašuser posted image
sj js tud nism kupla takrat pručke-ampak slučajno k sm bla zanč pr mami je bla ena kolegica tm k je šla v ikeo in sm hitr naročila-če bi blo po miselnosti od mojga tega še danes nebi mel..je pa dons že sam splezau go in si hotu roke umit..no in mojedva moška si rokave zavihata ko so že mokri--ah ja...user posted image
a ni manna rekla da če kej rabmo da je ona blizu doma in gre loh iskat v ikeo..

bjondi-upam da spravš dol tale flek..čaki gdaj že greš na morje

popoldan grem pa do babi in bomo delal rižev narastek

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
26.10.2010 14:23:00   
bjondi
Fajn bi blo kej skuhat pa spokat ...no grem...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
26.10.2010 14:24:32   
mini86
lino drž se...v mislih smo s tabo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
26.10.2010 14:26:33   
bjondi
mini-jutri zjutri...ma ravn sem oprala ta temno žehto...pomoje loh probam še z uno tvojo zadevo sam k pridem nazaj...k se mi jih ne da na roke ribat...sej flek bo počaku user posted image ...mam pa že nove rdeče hlače user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
26.10.2010 14:33:23   
bačko
Lenika a mi lahko po veš po katerem zakonu da si sprintam oziroma preberem?Rada bi bila na tekočen s tem.
Mini nisem mislila dobesedno da bodi razočarana samo napisala sem malo čudno.
Bjondi v Mullerju imajo plavi Ariel proti madežem in je zelo dober.Jaz sem s pošpricam po madežih, pustim 10 minut in potem dam prati.Bom slikala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
26.10.2010 14:35:34   
bačko
Tole jaz uporabljam!
http://www.ariel.de/Produkte/Fleckentferner_Ubersicht

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
26.10.2010 14:36:00   
mini86
no taka je pa moja flaška

user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
26.10.2010 14:37:08   
mini86
bačko sj vem, sj vemuser posted image

bjondi-kam pa to grete

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
26.10.2010 14:41:56   
bačko
Mini lepo flaško imaš!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
26.10.2010 14:43:43   
mini86
pismu sj sm res čudn napisala..a ploščice ti pa nis ušeč

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
26.10.2010 14:44:26   
mini86
a še obstajajo taki moški..

http://www.ringaraja.net/forum/prizadel-sem-jo-prosim-za-nasvet-zensk/m_5431841/tm.htm

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.10.2010 14:44:44   
bačko
Imam eno malo butastvo vprašanje.Punci imata Mamut sobo iz Ikeje v kombinaciji roza- rdeča.Spomladi jima bova pobarvala sobo samo noče da bi bilo tako enolične stene.Rada bi pobarvala tako da bi bili gor kaki vzorci.Razmišljam celo o nalepka za na steno.A ima katera kakšno dobro idejo?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.10.2010 14:46:36   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a še obstajajo taki moški..

http://www.ringaraja.net/forum/prizadel-sem-jo-prosim-za-nasvet-zensk/m_5431841/tm.htm

Zgleda da še obstjajo.user posted image

Tudi ploščice so lepe.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.10.2010 19:34:03   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Imam eno malo butastvo vprašanje.Punci imata Mamut sobo iz Ikeje v kombinaciji roza- rdeča.Spomladi jima bova pobarvala sobo samo noče da bi bilo tako enolične stene.Rada bi pobarvala tako da bi bili gor kaki vzorci.Razmišljam celo o nalepka za na steno.A ima katera kakšno dobro idejo?

Čisto odvisno kako ustvarjalna duša si. Midva nisva.
Naš Srečko bo imel tako sobico (sem posnela slike v slabi svetlobi, pa se mi ne da popravljat).
user posted image

user posted image

Naš si je zamislil, da bo poševnina mansarde nebo in ker oblaki niso kvadratnih oblik je s plavo naflekal veliko packo, zvezde in planete je narisal s šablono. Spodaj sva pa nalepila nalepke (kupljeno v BC).

To je po eni strani stene. Na drugi strani stene so v glavnem omare in ni nič poštrihano, mu pa nameravamo dat gor kakšen poster, ko bo čas za to.

Ti pa tu dajem link do enih nalepk, stran sem našla, ko sem še upala, da bo Srečko imel sobico v stilu "morja" ali kaj podobnega, samo realizacija pri nas malo šepauser posted image .
http://stores.ebay.co.uk/The-Global-Megastore
Drugače imaš pa v BC še-pa-še nalepk, prodajajo jih tudi v Mercator pohištvo, Merkurju (npr. iz risanke Bojan), Lesnini, pa še kje.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.10.2010 22:40:11   
bjondi
Zakaj bi bil ata boljši kot sine...
user posted image

In ker je sezona kurjenja še dolga,vsak dan pristavim še po eno svojo žogico...
user posted image

In nato še eno...
user posted image

In naslednji dan še ta tretjo...
user posted image

Sej mam še veliko žogic na zalogi user posted image ... pa nič skrbet sej ko se ognček prižge me pa strah rata in če sem
slučajno kdaj pomotoma preblizu ...mamica reče ajs...in me kar odstreli stran... Sej ko bom velik bom tudi
jaz pri gasilcih...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 26.10.2010 22:53:17 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.10.2010 23:05:42   
bjondi
mini-sem gremo,upam da tokrat ne bo tako polna plaža user posted image ...

user posted image

V torek se pa čujemo...papa

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.10.2010 9:04:35   
bačko
Jutro!!!!!!!!!
No Lora je šla v vrtec tako da imam samo Žano doma.Me pa nekaj muči pri Lori.Zjutrj je imela plenico suho in že v ponedeljek je rekla vzgojiteljica da ni skoraj nič lulala.A mislite da je z Loro kaj narobe ali pač manj lula ker tudi manj spije.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.10.2010 9:53:48   
mini86
bačko-loh je kej narobe loh pa ne..pustmo črne scenarije ob strani ane in če veš da malo pije ji več ponujaj..čeprav mislim da bi morala biti ponoči vsaj malo polulana..
a je drgač kej zabuhla v oči, noge..
mal jo opazuj in dons upraši v vrtcu kako je blo in drugače pejt do P k rajš brezveze kokr pa da kej spregledaš ane..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.10.2010 9:55:06   
bačko
Ja saj tako je tudi moje mišljenje.Če v vrtcu ne bo nič lula potem jo peljemo k P!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.10.2010 12:23:48   
lino
Bačko, upam, da bo vse o.k. in bo plenička lulana ...

Imate lepe sobice in stekleničke in ploščiceuser posted image user posted image user posted image

Evo, jst sem tukaj v Avstriji, kjer imam po sreči net in si bom lahko dopisovala z vami in z domom (sej vete kaj mislim)...drugač pa ta teden delamo popoldan, fabrika je velika, kako se dela, pa se bomo danes začeli učiti...upam, da bo hitro minilo, ker jst sem že sedaj zaspana...user posted image user posted image

Lepo bodite in se še oglasim von Ostereich....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.10.2010 12:26:26   
mini86
lino srečno in držim pesti da se hitro izteče..

js sm se pa odločila da bom marcela letos pozimi cepila za klopni meningitis, da bo poleti že zaščiten..ker mora med unim rednim cepljenjem-ki ga imamo decembra in tem cepljenjem miniti en mesec ga bomo cepili potem januarja in drugo dozo potem februarja..po drugi dozi je pa itak že zaščiten..ker nikoli ne veš a n

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.10.2010 13:13:16   
bačko
Lino srečno!
V grlu imam velik cmok in me je kar strah ko bom šla po Loro v vrtec.Bojim se vprašanja če je kaj lula in potem odgovora.Včeraj zveče je lulala v kahlico preden je šla spat.Resnično upamd aje vse uredu, ker ne rabim doma treh bolnikov je dosti da sta dva.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.10.2010 13:17:29   
mini86
baaaačko..spet paničarš..ko greš od doma si reči..vse je uredu ker tako mora biti..če pa ni bomo šli pa lepo k zdravniku in se bo vse porihtal...

POOOOZITIVNO RAZMIŠLJANJE!!!!!!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.10.2010 13:42:35   
smrketa24
Oj punce!
Evo, jaz sem ravno iz šihta. Je bil pa hec, prvi dan, ko sem šla v službo, so klicali, da ima Matej vročino. No, na srečo ga je šla babi iskat in je potem še cel dan norel po hiši. Ima pa vnete učke, tako da je ta teden kar doma, pa kaplice smo dobili. Babice pa čist srečne user posted image Jaz zaenkrat še nočem it na bolniško zaradi Mateja, ker sem le šele 3 dni v službi. Da ne bojo že na začetku kakšne sitnosti. Itak vem, da je pri babi na varnem user posted image

Končno je posijal sonček. Ful je lep dan, samo kaj, ko je pa tako mrzlooooo.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.10.2010 15:09:05   
bačko
Mini ni pomagalo da sem mislila pozitivno.Je zelo malo lulala.Je pa vzgojiteljica rekla da Lora pa še en fantek zelo malo lulata.Zdajle sem ji dala sok za piti pa je zelo malo spila.Prejle sem jo previla in je plenička malo le bila polulana.Vonj je bil normale in barva je tudi normalna.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.