|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
15.7.2010 13:22:31   
mini86
mk8-men pa še bjondi prav dj a jo pokličeva, pa sm rekla da nism bla nč zjutri na rač. pa da če te nau si zihr že tm napisala..no pa drugič..

sj veš da če me nism na morju mam skoooos časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 15.7.2010 13:23:42 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.7.2010 13:23:22   
mini86
SREDA, KOLOSEJ 10h

-mk8
-MINI
-bjondi
-bačko

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 202
15.7.2010 13:31:28   
mini86
nadaljevanje nasvetov

-ko tolčeš meso za zrezke daj čez polivinilasto vrečko da ne šprica okrog
-olju za cvrenje dodamo ščepec soli da se ne peni toliko
-če vam ostane pire krompir ga lahko date v rečko ali kocke za led in v skrinjo-fajn je pri zgostitvi juhic, ali pa dodate moko in naredite svaljke-za v skrinjo
-ko svremo meso, peciva, dodamo olju kanček ruma zato da ne smrdimo po cvrtju in tudi prostor ne smrdi toliko
-madeže na usnjenih sedežnah boste odstranili s stepenim beljakom
-omako ki ste jo malo zažgali lahko rešite tako da vanjo kanete nekaj pomarančnega soka ki bo nevtraliziral slab okus
-v nadev za skutin zavitk ali skutine palačinke dam vedno tudi prašek vanilijevega pidinga.nadev dobi krasen okus

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.7.2010 14:25:51   
Hanuši
mini user posted image  za nasvete. So že vsi v mapci Recepti shranjeni.

Danes sem pa dala pečt piščanca, ki se je mariniral v sl.smetani. Bom poročala kako je ratalo. Čeprav meni ni skor nič do hrane, samo lubi mora pa meso imet, pa tut, če je 35 stopinj

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 204
15.7.2010 16:20:04   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Uh res je vroče. Jaz pa moram prat pa likat, pa pakirat, pa šopingirat. V soboto namreč odidemo na dopust. Komaj čakam.

no pol pa kr brez pritoževanja in jamranja..user posted image ker če ne loh doma ostaneš in grem js names tebe

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.7.2010 16:21:42   
lino
jooj, kok ste pridne, pa se še jst mal oglasim, ko malček ravno spi...

kuhala sem danes kr zelejavo (paradižnik, buče, papriko podušim in prelijem z jajci in kislo smetano (umešano) pa dam vse skupi v stekleno posodo pečt in potem sir čez naribam...se lahko tut mrzlo je...user posted image

Morje....mi gremo drugi teden v avgustu, komaj čakam in da bom mal lažje dočakala, gremo drug vikend na Kolpouser posted image user posted image

Sem pa šla danes gledat eno hišo...pa ne vem več, a sem res jst tooook zbirčna, ker ni tk slaba, je sicer starejša sem je lepo urejena (ima celo savno), pa brajdo in garažo in podstrešek za 2 avta, pa vrtno uto,...pa 1400m2 parcela, sam ni pa to uno...uaau, kaj vem, bomo videli, kaj bo rekel dragi, ker cena je pa kr zmerna (130.000€ in se da še pogajat-menda)...
Vete, jst skos sanjam o hišici, ki bi bila čisto na samem pa na ravnini in pa takšna mala (kao primorska_marles ma eno taklo) bi bila in pol mi ni nič všeč...user posted image Na koncu bom pa brez ostala, večno v tem stanovanju...user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.7.2010 16:21:51   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

mk8-midve sva te pa toook čakale z mini,da sta bla tamaledva že fejst utrujena,ker sva pač mislile da prideš kasnej a ne...in tebe ni...pa ti si zadevo dala ven da se dobimo...naslednjič daš za pijačko user posted image ...
Še moj možek ve da se ob sredah dobivamo-včer je spet prbil k sem mu rekla nej vozek kar v avtu pusti pa prav sej vem da greš v koloseja user posted image ...

JOJ, RES SORČI, OBEMA!! IN TAMALIMADVEMA! Jest sem bla prepričana, da nobene ne bo, Mini drugič me kr poklič na mobi, pa povej, da se morva z Veroniko še isto sekundo prikazat tam.. Sorči, res naslednjič plačam pijačko pa še kakšn rogljič povrh. Bom kr seznam za naslednjo sredo nardila, da ne bo kakšnih pomot user posted image . Manna, vidve z Manco bi tud lahko prišle ane user posted image  Pa še kera..

user posted image  ej sej ni tako grozno kot se bere...no pogrešale sva te pa res...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.7.2010 16:24:11   
bjondi
mmmm...lačna seeem...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.7.2010 16:29:44   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

bjondi, kok mate lepo pr vas. Tko prazno in čisto zgleda.

user posted image ...rada pospravljam...sam kuhat ne maram user posted image ...prazno zato zgleda ker je velik prostor,omar pa nimava v jedilnem in dnevnem prostoru...je pa res ta prostor velik 25m2...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 209
15.7.2010 16:39:25   
bjondi
Ja revček moj se je ravnokar zbudil in se dvigne iz vozka in mu po hrbtu tečejo tri kaplje pota dol user posted image  ...pa na hrbtu je panu...planička pod glavo pa čist premočena...bemti vročino...dobr da je sploh takoo priden...pol se pa vsi čudijo ko po ulici samo v planički leta in bos...

Prigoda od včeraj...ga pred banjo slačim,da ga dam čofat in se mi polula,ko mu dam planičko dol...ajde pobrišem lulanje in ga dam v bano...lepo čofota ,jaz pa med tem v umivalniku perem japanke,ker mi jih je prejšnji dan polulal,ko ga je moj dajal v bano...pa se mi čudno zdi kaj je tako tiho in da nič ne mrmra pa gode...se pravi ga nekaj špiči...pogledam on pa veselo lovi svoje drekce po banji user posted image ....

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.7.2010 16:39:49   
bjondi
...zdej grem pa kuhat...lakom...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 211
15.7.2010 16:41:07   
bjondi
lino-sej prov da si zbirčna...sej ne morš takoj prvo varjanto zagrabit...boš že našla enkrat hiško svojih sanj...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 212
15.7.2010 17:01:29   
Tira

Prigoda od včeraj...ga pred banjo slačim,da ga dam čofat in se mi polula,ko mu dam planičko dol...ajde pobrišem lulanje in ga dam v bano...lepo čofota ,jaz pa med tem v umivalniku perem japanke,ker mi jih je prejšnji dan polulal,ko ga je moj dajal v bano...pa se mi čudno zdi kaj je tako tiho in da nič ne mrmra pa gode...se pravi ga nekaj špiči...pogledam on pa veselo lovi svoje drekce po banji user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to ni res.... pri nas se bomo skuhal. Trenutno je 27,5°C Blagor vsem, ki imate klimo. Jz prekuhana pridem že iz šihta, tam imamo po igralnicah 29°C. Noro, tudi če pri miru sediš te kar obliva. Kaj bi dala za klimo, ampak doma, ne tam. Tam bom že preživela user posted image

Tecka očitno imamo res iste probleme. Naš sedaj nekje od 24h spi v svoji posteljici, naprej pa pri nama. Danes sem ful slabo spala, ker sem skozi dobivala noge v hrbet in glavo. Tko je vroče, da se skoz premetava. Prejle popoldne se je zbudil že z jokom, pa ga pošlatam in je bil čist premočen, sva šla pod tuš in samo pleničko in majčko gor.

Pozabila sem vas že včeraj vprašat.... kaj imajo vaši malčki oblečeno za spat v tej vročini???

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.7.2010 17:45:20   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Pozabila sem vas že včeraj vprašat.... kaj imajo vaši malčki oblečeno za spat v tej vročini???

Evo mi imamo take pižamce, sem jih v H&M-u ful nabavila
http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=BARN_BAPO_NIGHT&shoptype=S
user posted image

Čez dan je pa nagi in bos, tudi brez pleničke, ker si ne morem predstavljat kok morjo švicat pod tisto plastiko. Jutri bom šla verjetno spodnje hlačke nabavit, ker zaenkrat smo imeli srečo in je samo lulal, kakal še ni user posted image .
Vem, da sem v H&M-u za Hano že za 1 leto dobila spodnje hlačke.

bjondi, dej, če boš kaj s Karin govorila, mi poročaj o peklenskih vročinah v Vrsarju

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 15.7.2010 17:47:28 >

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.7.2010 18:07:51   
manna
živjo
Hanuši, avtosedež je že naročen in sicer Romer Safefix plus TT. Naj povem da drugač v BC nimajo več skoraj nič Romerjev, so vse prodali razen nekaj modelov DuoPlus. Kingov itak že dolgo časa ni, ker so šli takoj. Tko da sem potem naročila na Kidsroom kjer je menda na zalogi. Upam da pride čimprej. Sva se pa nazadnje vseeno odločla za Safefix zato da bo pač z isofixom. Menda je malenkost varnejši kot brez isofixa. Baje.
lino, tole za hiško zveni pa kar ugodno.
bjondi, tudi naša miss je že hotla raziskat svoje drekce ampak smo jo za las zadržali.
tira, naša Manca ima oblečen ponoči bodi s kratkimi rokavi in ene lahke bombažne hlačke brez stopalk - v bistvu hlače od pižamce. V spalnici je pa ponoči 25 stopinj. Sem jo probala že v več variant dat za ponoči, ampak zgleda da ji tako paše ker ni nikoli potna.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 215
15.7.2010 18:13:10   
bjondi

...bodi s kratkimi rokavi in odkrit celo noč...včeraj zvečer sem ventilator obrnila v naju ,da naju je mal vetrček božal pa je spet rabil 40min da je zapanal...tako da sem mu bodi odpela in mu ga zavihala kukr se je dal ,da je mel hrbet in bauhija zunaj dokler ni zapanu...jaz pa zraven v sp. hlačkahuser posted image ...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 216
15.7.2010 18:16:13   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Evo mi imamo take pižamce, sem jih v H&M-u ful nabavila
http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=BARN_BAPO_NIGHT&shoptype=S
user posted image

Čez dan je pa nagi in bos, tudi brez pleničke, ker si ne morem predstavljat kok morjo švicat pod tisto plastiko. Jutri bom šla verjetno spodnje hlačke nabavit, ker zaenkrat smo imeli srečo in je samo lulal, kakal še ni user posted image .
...me veseli da je še en nagec poleg nas...res ne vem kaj se nem majo tok za čudit če je nagec...tud k gremo po trgovinah je brez hlač-planičko ima...a zdej nej pa revčka za image oblačim...

bjondi, dej, če boš kaj s Karin govorila, mi poročaj o peklenskih vročinah v Vrsarju

...evo zdele je moj reku da jih pokliče dans...upam da so že iz plaže...ti poročam...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 217
15.7.2010 18:52:19   
Hanuši

...a zdej nej pa revčka za image oblačim...

a ne. Dons sem kar s tabelimi pogledala, ko sem srečala sosedo. Ima 1 mesec mlajšega sinčka in oblečen je bil v polo majčko, valjda zapeto do vratu in pa v OshKosh kavbojkah na lac. Sicer kratkih, a vseeno Jeans pa še tista plast z naramnicami čez cel trebuh. Važen, da se je etiketa OshKosh vidla. Pa še nike superge je imel. Revček. Naš Bine je pa nagi z vrta prilaufal

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 218
15.7.2010 19:09:36   
mini86
nš ponoč spi v tamkem kokr hanuši tvoj bine samo drug vzorcuser posted image
ja pa spalno vrečo..sm ga učeri dala oz hotla uspavat brez pa je meu takoj mrzle nogice..tko da sm mu dala pol gr nazaj gor..je pa res da nm laufa klima celo noč..no če se zbudim in me zazebe jo grem okol treh ugasnt pol pa tamauga okol petih dam vn iz vreče..
okol bajte je pa samo v plenički..notr ma pa samo majčko čez..

bjondi tvoj je zihr vesel k si samo v gatkahuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 219
15.7.2010 19:17:24   
Hanuši

nš ponoč spi v tamkem kokr hanuši tvoj bine samo drug vzorcuser posted image

A une bele z rumenimi čebelcami, al pa robotki, ker take mamo mi šeuser posted image . Za te je pa moj reku, da nimamo punčke, sam men so pa tok kjuti.

Aja, pa tko al tko nam vsi rečejo, ja kok lušna punčka, kako ji je pa ime. In ko rečem Bine, se vsi zgovarjajo na blond kravželjčke, da je kot angelček. Jaz pa siknem, da angelčki so pa tko al tko brezspolniki, se pravi, če je tak kot angelček, pol ni kar nujno, da je punčkauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 220
15.7.2010 19:33:32   
bjondi

...a zdej nej pa revčka za image oblačim...

a ne. Dons sem kar s tabelimi pogledala, ko sem srečala sosedo. Ima 1 mesec mlajšega sinčka in oblečen je bil v polo majčko, valjda zapeto do vratu in pa v OshKosh kavbojkah na lac. Sicer kratkih, a vseeno Jeans pa še tista plast z naramnicami čez cel trebuh. Važen, da se je etiketa OshKosh vidla. Pa še nike superge je imel. Revček. Naš Bine je pa nagi z vrta prilaufal

...tole je pa res user posted image  ...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 221
15.7.2010 19:34:34   
bjondi

bjondi tvoj je zihr vesel k si samo v gatkahuser posted image

...hahaha user posted image ...pa kako si uganla...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 222
15.7.2010 19:35:55   
bjondi

Jaz pa siknem, da angelčki so pa tko al tko brezspolniki, se pravi, če je tak kot angelček, pol ni kar nujno, da je punčkauser posted image

user posted image  dobr poveš nazaj...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 223
15.7.2010 19:37:25   
bjondi
hanuši-tašča prav da je vrooče...voda pa je mlakuža in ima 26 stopinj...sem takoj vprašala če se tast kopa pa prav da ja...to pomen ,da je res topla...pa sej bo kmalu zima user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
15.7.2010 19:58:37   
Hanuši

hanuši-tašča prav da je vrooče...voda pa je mlakuža in ima 26 stopinj...sem takoj vprašala če se tast kopa pa prav da ja...to pomen ,da je res topla...pa sej bo kmalu zima user posted image ...

OOOOOOOOOOOO boga jaz, saj, če bi se špeh kaj konkretno topil, pol bi še zdržala user posted image , samo tko bom pa gagala. bjondi, hvala

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?