![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 11:40:54
|
|
|
|
mk8
|
Evo, samo da se pofočkam, uradno kot mv8 . Bilo je super in nepozabno, več napišem zvečer, ko bom mela čas. Mala princeska vse najboljše. Želim ti, da bi se tašča čim manj vtikala v tvoje življenje, ali pa, da bi ti dobila moč, da ji kdaj rečeš kej nazaj . In pa še vse drugo, kar si sama želiš !!
< Sporočilo je popravil mk8 -- 27.9.2010 11:50:26 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 11:41:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bjondi tecka-u tole je pa podrobno napisan šoping...hitr ti tole prečešeš...ma jaz pa iščem jaknco...upam da ga nebo na koncu zeblo ...v takotu mi je bla všeč pa ni blo cifre-morm it še enkrat ,če so kej novega dobil...h&m mi je bla ena kul pa tud ni blo cifre...tapeloj ena všeč pa ni blo cifre ...okaidi nič všeč...s oliver majo dobre pa še kolebam in bom še mal počakala da še te prodajo ...ostane mi še c&a ,pa zara,pa na konc še beneton...grrrr...šoping.... Rešitev??? Prečekiraj tole: http://www.nextdirect.com/si/en Jaz sem spomladi kupila jaknico in je čist ok :-))) pa hitro dobila :-) Hvala za tole...ampak ne maram kupovati stvari po spletu,če je prej v živo ne vidim ... Bjondi, Bjondi - vidla si Nextovo jaknico, sam pošlatat se je nis upala - enkrat je bila M. v njej oblečena pred Kolosejem :-) V glavnem - fajn stvari imajo, moje Dolenjkice z RR-ja so na muč zadovoljne (tko pravimo na Dolenjskem) :-)))
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 11:51:10
|
|
|
|
mk8
|
noče mi zamenjat uporabniškega imena
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 13:23:27
|
|
|
|
lenika
|
Mala princeska vse naaaaaaajboljše! Mk8 čestitke še enkrat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 13:34:35
|
|
|
|
Hanuši
|
Oj pupe, upam, da me še niste kenslale, a mi imamo tok našponano, da vas tut brala nisem. Vidim, da so postale med nami nove gospe. Zato ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNE DNEVE. Nam se dogaja ful, skos smo okrog in imamo kronično pomanjkanje časa. Pa mami sploh v službi ni . Bine je pravi mali lump. No pa da povem, da je že tudi čvekati začel, pa si je mami oddahnila. Drugače ga pa zanimajo samo motorji in traktorji. Seveda, ko ga pa tati skoraj vsak dan pelje na motorju po ulici, Pri mojih pa ima sosed mrgo od traktorja, a ste vedle, da imajo tut klimo pa soraund sistem tut v traktorjih, in ga tut skos oktog prevaža. Binetu se pa čist trena. Skratka, nimamo nežnega fantka, ampak angelskega malega razbojnika . No samo tok na HITRO, DA ME NE BOSTE KENSLALE
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 14:32:52
|
|
|
|
mini86
|
tecka-pri hom.zdravilih je tako da so kapljice ki vsebujejo alkohol za odrasle, otroci pa imajo granule ki so bolj sladkastega okusa in jih imajo radi.. kako je s kašlom a je kej pomagal tole.. aha next ma novo robo..pa samo en puloverček da mi je padu u oči..mislm da bom zbolela neki..čudn tole prinčipesa-vse naj naj do vesolja in nazaj.. grem vm neki slikat pa vm prlepm
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 14:38:49
|
|
|
|
mini86
|
evo daihman 10€..men so sicer grozno grde ampak žal za pozim ne prodajajo drugega..tko da za tak dnar bodo več kot odlični aja pa še mucko majo not tko da so topli kar je najbol važn
< Sporočilo je popravil mini86 -- 27.9.2010 14:39:34 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:12:23
|
|
|
|
mini86
|
sj res..ne morm pridt v sredo ker imam ob 11.30 vpis na faks.. a bi lahko prestavl na četrtek..plissssss
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:22:29
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 mala_princeska - vse naj naj za rojstni dan. Lepo praznuj!!! hvala :-)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:26:22
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ojla. Priznam. Priznam, stara sem. Ker: - sem včeraj po celodnevnem obisku raje šla peglat kot poležavat pred tv. - sem si ogledala poročno kaseto enega kolega in se še 1x prepričala, da si ne želim poročiti. On mi jo je seveda posodil, da bi me dodatno prepričal, kako je poroka "krona ljubezeni". Jaz pa po eni strani spremljam priprave bodočih zakoncev pri organizaciji, potem se pa vprašam, če se je vredno toliko matrat, da si en dan (ali s postavljanjem mlajčkov 2 - 3 dni) živčen, piješ in ješ preko vse mere, potem pa preveč zmatran, da bi na poročno noč (ki ti jo itak odžrejo svatje) sploh še kaj pomislil na seks. HB itak neveste menda niso več nedolžne in se da to prestavit . Jaz se vedno raje pohecam, da sva se že poročila. Ma kaj poročila, ZVEZALA skupaj za vsaj 10 let, ko sva na banki vzela stanovanjski kredit. teckaaaaaa veš kaj - peglat si šla ne zato, ker si stara, ampak ker imaš rada red in ker veš, da če se cunje kopičijo je še več potem za zlikat, tko da sam mouč o starosti, važi? porokaaaa - sej ni nujn, da je vse tako kot ti opisuješ, lohk je vse čist na izi :-) odvisn kolk si zakompliciraš, btw jst sem v enem šusu zdej da se poročim samo mi2 + priče + kaka dobra večerjica mi 4-je, razlog: ker je žlahta vsa pokregana.... AMPAK SI ME NASMEJALA
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:27:18
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi mala_princeska-vse naj naj za rojstni dan še iz moje strani ...lepo praznuj... Madona sem pa zelo izvirno napisala ... Lepo lepo, hvalaaa :-))) Kaj bi brez klasike ;-)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:29:43
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Evo, samo da se pofočkam, uradno kot mv8 . Bilo je super in nepozabno, več napišem zvečer, ko bom mela čas. Mala princeska vse najboljše. Želim ti, da bi se tašča čim manj vtikala v tvoje življenje, ali pa, da bi ti dobila moč, da ji kdaj rečeš kej nazaj . In pa še vse drugo, kar si sama želiš !! Hvala :-) Uporabniškega imena ti pa samo ne bo zamenjalo, uporabniško ime ti lahko zamenja administrator foruma. Ker če se npr. še 1 x vpišeš-registriraš, imaš potem 2 računa uporabniška. Saj si čist ok kot mk8, saj me vemo da si mv po novem :-)))
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:30:11
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Mala princeska vse naaaaaaajboljše! Hvala :-)))
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:32:28
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Pa VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNE DNEVE. Nam se dogaja ful, skos smo okrog in imamo kronično pomanjkanje časa. Pa mami sploh v službi ni . Bine je pravi mali lump. No pa da povem, da je že tudi čvekati začel, pa si je mami oddahnila. Drugače ga pa zanimajo samo motorji in traktorji. Seveda, ko ga pa tati skoraj vsak dan pelje na motorju po ulici, Pri mojih pa ima sosed mrgo od traktorja, a ste vedle, da imajo tut klimo pa soraund sistem tut v traktorjih, in ga tut skos oktog prevaža. Binetu se pa čist trena. Skratka, nimamo nežnega fantka, ampak angelskega malega razbojnika . No samo tok na HITRO, DA ME NE BOSTE KENSLALE za Binetovo čeblanje :-) In ko ste pri traktorjih M. ima en traktorček in en avtomobilček iz kock in dela brrrmmm brmmmmm...punčkasta je pa v toliko, da ima rada punčke poleg avtomobilčkov :-) Ko pride k sosedu na dvorišče prvo najde traktorček :-) Hvala za lepe želje :-)
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 27.9.2010 15:37:26 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:33:59
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 evo daihman 10€..men so sicer grozno grde ampak žal za pozim ne prodajajo drugega..tko da za tak dnar bodo več kot odlični aja pa še mucko majo not tko da so topli kar je najbol važn saj niso toook grozni no kok cifro si mu pa vzela? za manco imam podobne podedovane(v rdeči barvi) 22, saj naj bi bili škorenjci malo večji zaradi štumfkov, an???
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 27.9.2010 15:34:30 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:36:28
|
|
|
|
Mala_princeska
|
nč.......najedla sem se pohanega sira :-))) sedaj pa še makarončkova solatka :-) mini kaj boš kuhala te dni??? (za kosilo pr nas: juhica od včeraj + makarončkova solata + pohan sir) vrtičkarice ali svojim malčkom date popoldne, ko pridejo domov date še kak topel obrok ala kosilo varijanta ali dobijo recimo sadje, jogurt,...+ večerjo?
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 27.9.2010 15:37:02 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:37:07
|
|
|
|
Goldy
|
mala_princeska - čestitke in mnogo nepozabnih trenutkov s tvojo družinico!!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:38:01
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mala_princeska - čestitke in mnogo nepozabnih trenutkov s tvojo družinico!!! Hvala :-) Ste videla RR je oblečen v jesenske barve :-)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 15:41:20
|
|
|
|
mini86
|
jp uzela sm 22..so mu še prevelki samo glede na to če grobo ocenim jih bo rabu čez cca. 2 meseca in še debelejši štumfki bo kr ok.. sm bla pa v humaniku in majo po tanovem zdj neki lasersko merjenje velikosti stopala.. in je rekla da mu sedaj raste noga 1.8mm na mesec in če bi kupovala npr superfitke ki so btw 70€ bi mu mogla uzet 21 številko in bi imeu to pol 6 mesecev od geox pa št 22 pa bi imel pol za 7 mesecev..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 19:45:09
|
|
|
|
mk8
|
Gospa in gospod, 2.del
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 20:25:39
|
|
|
|
mk8
|
Ena slikca za lušt, ostale pa pokažem na srečanju, ko bom album uredila. Zato morte pridt na srečanje, če hočte vidt več slikic Uglavnem, bilo je super. Je deževalo, ravno ko smo prišli iz cerkve, je samo rosilo, tako da smo se lahko normalno slikali. Potem smo bili pa itak notri v gostilni, tako da je bilo vseeno. Žurka je bila super, midva sva bla čist naspiderana, skos sva plesala, veronika je pa okoli pol enajstih zaspala kar tam na klopi . Je bila pa zelo zelo pridna! Končali smo ob treh zjutraj, za najine pojme kar malo prehitro, midva bi plesala do jutra . Res škoda, da traja samo en večer, kar prehitro se je končalo. Na koncu naju je samo šokiral račun za gostilno, sva pričakovala veliko manj. Vsaj tako je bilo domenjeno. No pa vseeno, nisva pustila, da bi nama to pokvarilo dan. In Tečka, na koncu je bilo še vedno dovolj energije za "tapravo poročno noč" (čeprav pač nisem bila devica ). Moji starši so bili pa tako dobri, da so veroniko odpeljali k sebi domov, do naslednjega dne, do kosila, da sva se midva malo "spočila". Nisva bila sicer najbolj zadovoljna z najinimi pričami, ampak kaj čmo, takle mamo.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 20:39:53
|
|
|
|
mk8
|
Mini, sem za četrtkovo srečanje! Sej škorenjčki pa niso grdi no, važn je itak to, da so topli. Mala princeska, ko pride veronika iz vrtca, je čisto odvisno kaj dobi za jest. Nekaj sigurno. Včasih kakšno juhico, mogoče toast, največkrat pa jogurt, sadje. Nikoli ji pa ne dam kosila. Hanuši, smo že mislile, da si se kje zgubila . Lepo da si se oglasila in za Binetovo čebljanje!! Uporabniško ime - ga pa ne bom zamenjala, čeprav bi mi blo mv8 bolj všeč. Sej sm si na FB-ju zamenjala . Naute vrjele, kok tolaženja, v smislu "sej če je dež, je velik dnarja, velik otrok in dolg ter srečen zakon", sem dobila v soboto... Pa sem ugotovila, da so to samo bučke, da nevesta nebi bla tolk žalostna, če dežuje a n . No še vseen je dobr, da poroke nismo načrtovali en teden prej, ker bi jo vrjetno mogli prestav. A je ta vikend kero zalil? Hočen it dans v knjižnico in sem se v dežju zapelala tja s kolesom, pridem tja in knjižnica zaprta. Zarad stavke. Sem se obrnila in šla nazaj. Sem bila mokra za prazen nič.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 20:41:49
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kolosej četrtek ne vem kjer datum -mini -mv8 -tecka -bjondi -princeska Vitae, ta teden se dobimo v četrtek. A lahko prideš? Aja, da naute mislile, da je kvaliteta fotke slaba.. Ni, sam ful je bla megla.
< Sporočilo je popravil mk8 -- 27.9.2010 20:42:39 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 27.9.2010 20:47:32
|
|
|
|
mk8
|
Takale je bila moja obleka... Nimam nobene take fotke, kjer bi bila cela obleka gor, pa sem kar to prpopala. Pa jst sm mela še tiste obroče spodi, da je bla oblika mal lepša.
< Sporočilo je popravil mk8 -- 27.9.2010 20:48:19 >
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.