tecka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (12.7.2010 20:34:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bistvu sm bila s pripravami kr hitro fertik-nardila sem mešano solato in jo dala v dve skledi, narezala kruh, narezala sir za žar in našpikala hrenovke..in to je blo to..aja pa narezala pa dala v marinado sem še bučke papriko in malancane za žar.. No, zelo dobro si tole naredila. Kako pa pripraviš marinado za zelenjavo na žaru? Jaz raje ne bi govorila. Sem želela, da bi imeli gostje kaj za izbirat in sem naredila npr. 5 vrst solat in 3 vrste peciva (poleg torte). Brez veze. So pa otroci pojedli vse hrenovke, piščančje krokete in sladoled. Pa ker ima Srečko že nekaj nastniških bratrancev in sestričen, smo nabavili tudi ravno prav bandidosov. Soka in mehurčkastih pijač pa spet čist preveč. Ma, ne bom več težila, sem si zapisala približne količine kaj rabimo za naslednje leto. Manna - sem prej pozabila napisat. Mi imamo nahrbtnik deuter, kid II, smo ga dobili. Nov pa stane tam okrog 140 eur (mogoče 170, se ne spomnim več). Ti pa svetujem, da 2x premisliš, predno vržeš denar proč. Če bi rada kam šla, si ga za začetek raje sposodi. Malega pa ni težko nosit, le jaz imam manj kondicije kot prej. Problem zna biti samo takrat, ko se Srečko premika in se premika tudi težišče, takrat malo "zaplešem". To da je velik mi pa pravi več ljudi, meni se pa niti ne zdi. Oz. se mi ni zdelo, ko smo se dobivale še v Koloseju. Mogoče samo izgleda malček starejši, ker ima več las oz. malo daljše in temnejše lase. Pa saj jih ima Manca tudi.
|
|
|
|