mk8 -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (2.9.2010 21:26:28)
|
Evo, tudi pri nas je bil današnji dan v vrtcu bolj tako tako.. Otročki so bili sicer super fajn in tudi vzgojiteljice. Ampak starši....sem dobila občutek, da bi vsi kar najrajši že takoj otroke pustili tam in šli po svoje. Uglavnem, okoli desetih so se kar vsi starši naenkrat spomnili, da bi šli pa malo probat, kako bojo njihovi malčki reagirali, če gredo oni malo ven.. Vse lepo in prav, je logično, ampak mi pa ni logično, da so se zato odločili vsi skupaj. In kar naenkrat je iz gneče, ki je bila v igralnici zaradi otrok in staršev skupaj, postalo ful prostorno, ker sva ostala samo jaz in en očka. Otročki so seveda takoj opazili, da nekaj ni več isto, so hiteli iskat svoje starše, staršev pa nikjer. Nekaj časa so se še uspeli zamotit, potem pa ni več šlo. Je začel jokat en, pa nato še drugi in tako naprej.. Vzgojiteljice so se ZELO trudile in delale po najboljših močeh, ampak otroci so bili neutolažljivi. Naša jih je pa čudno gledala, pa se vmes malo igrala, pa jih spet čudno gledala. No, jokala z njimi na srečo ni. Ma res mi je bilo kar neki, bi bilo vse boljš, če bi se zmenili, da bi šel najprej en, pa nato drug, itd... Sem opazila, da tudi vzgojiteljici ni bilo ravno prav, da so vsi naenkrat izginili, ampak kaj naj jim pa reče?? Sem tudi jaz mislila, da bom mogoče danes za kakšno minutko stopila v garderobo in tam počakala, pa sem v tem kaosu to kar odmislila. Že tako so imele preveč dela, boge reve. Za jutri smo pa zmenjeni tako, da bomo tam pojedli kosilo, potem pa šli z otročki domov. Mogoče mi pa jutri uspe it malo ven...
|
|
|
|