manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (31.8.2010 13:53:21)
|
živjo kako je blo na srečanju? Mala princeska, cifro ima Manca različno - ker so tko različni modeli da sploh nima zmeraj enake cifre. Od cicibana ima trenutno 18 (tako so ji izmerili v trgovini), ampak za jesen naj bi imela kar 19, ker bojo še debelejše nogavičke, pa ker itak morjo bit komot vsaj za ene tri mesece. Tako mi je bilo rečeno. Hja, če podarjaš čeveljčke se ne branim, ampak ni rečeno, da nam bojo prav. Sicer pa kokr vem, je menda prav da se čeveljčkov ne "podeduje" ker ima vsak otrok specifično obliko nogice in jih oblikuje po sebi. No, ampak jaz ti z veseljem pošljem naslov če jih mečeš v kanto, jih rajš meni pošlji no... mini86, hja sej zato sem pa spraševala - ker mi je strašno čudno da mi je fizioterapevtka svetovala cicibanove, čeprav v isti sapi zatrjuje, da je najboljše da je otrok bos oz. čimbolj podobno temu. Halo - kako potem ciciban če so trdi kot pancerji...nevem nevem. Zdaj bom vidla kakšne bodo See kai run, pa bom poročala. Menda naj bi bile dobre, mehke in cele usnjene, samo podplat je iz nekega novega kavčuka, nedrsljiv pa nevemkajševse. Pa še lepe so. Pa drage tudi - 40€. Drugač pa - sprememba plana spet: jutri gremo v vrtec. Ker sem bila danes tam in so rekli naj kar lepo uvajamo skupaj z ostalimi, ker jih tele 8 delovnih dni moje porodniške ne briga. Menda so včasih tudi kjere mamice ki imajo tudi še po mesec ali dva porodniške, pa jih kar vozijo... In sva šle že danes malo pogledat z Manco, ko sva bile že tam. Sva bile eno urco v igralnici. Sicer so bili samo 4 otroci, ki so jih mame že danes uvajale ker jutri ne morejo. Manci je bilo strašno zanimivo, sploh čičat na lesenih stolčkih pa metat žogice. Na koncu je sicer nekej padla in je staknila mini buškico, ampak ni blo hudo.
|
|
|
|