|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
29.8.2010 21:15:36   
mini86
manna-po čem pa ma okus ta teekane za otroke..
pa glede ponujenja med obroki sem mislila na "ješče" otroke..
no glih zdj sva od obiska pri kolegici in mi je lepo povedala da njen skoraj dvoletnik je samo čokolino, pire krompir, hrenovke in pa monte..raznolika hrana ni kaj..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
29.8.2010 21:16:28   
mini86
TOREK KOLOSEJ 10H

-mini
-tecka
-mk8
-bjondi
-mogoce vitae

šeeee kera..

mogoče manna

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.8.2010 21:36:12   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

IZVIRNO SPOROČILO: Tira
Vitae res se že dolgo nismo videli (pa tako blizu smo doma, ane), pa kako Jakob že hodi user posted image  Noro.

Tira - res je!!! Zakaj se ne bi, kdaj popoldan dobili vsi skupaj na kakšnem čveku? Zlasti sedaj, ko prihajajo turobni ter temačni dnevi!!! A si za? Jaz tvojo tel. imam. Te pokličem in se zmeniva.
Ah...naš mali je res leteči. Počakaj tudi Marcel pride na vrsto. Je pa velik vaš fant...Vsak ima nekaj :)

Drugače smo imeli pa danes popoldan prijetne obiske - prijatelje, s katerimi smo se spoznali na morju in imajo tudi Jakoba, ki je 9m starejši od našega. Je bilo tako smešno...Jakob ne to, Jakob pridi...bla bla bla...Obračala sta se pa oba!!! Pa komandirala drug drugega!

Smo pa danes dobili nov stolček trip trap od Stokkeja. Ga je ravno ta prijateljica zrihtala iz Kočevja po hudih vezah in res sindikalni ceni. Jupi za nas! Čeprav te razkuri, ko vidiš, kako so cene navite v trgovini. v BC je 180 eur brez varovala.

Če se boste dobile za kavo nikar ne pozabite name, oziroma na naju.

Velja. Jaz prevzamem pobudo in bo 1. "popolno" srečanje kar pri nas. A sta za??? Še najbolje, kakšno pop. sedaj, ko je košarka, da bodo imeli naši fantje ogromno dela. Vaju pokličem in se zmenimo!!!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 928
29.8.2010 21:46:08   
vitae
Sem pregledala torkov urnik in me najverjetneje ne bo. Imam od 10-12h ravno konferenco :(((. Razen, če boste kaj dlje tam.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 929
29.8.2010 21:48:13   
Hanuši
No danes smo sicer zgubili, a ful dobro igrali.
Punce držimo jutri pesti za naše. Malo me skrbi, ker imajo Hrvati ful večjo nacionalno zavest, kot naši, a saj naši SO BOLJŠI. Stiskamo pesti in navijamo.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 930
29.8.2010 22:10:30   
bjondi
user posted image  o mini...a sem ti dobr vreme zrihtala...ajde čakam na reportažo s podnapisi...hm...ja...srečanje... smo za en klinc spali iz sobote na nedeljo-no zjutraj pa je začel smrkat...

Vreme je pa tud grrr...ko je sonce je vroče,ko je senca je frišno...pol nej ga pa oblečem...kaj je blo lušn ko smo bli še  par dni nazaj bosi in v planici...zdej mi pa itak dol vleče nogavičke...no vsaj na škornje, copatke in čevlje je ponosen...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 931
29.8.2010 22:32:44   
mini86
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 932
29.8.2010 22:34:42   
mini86
tok na brzinco..s komentarji ti pa nebi rada konkurirala

in jaaaaa vreme si dobr zrihtala..

morm rečt da mi je blo mal fajn k smo šli dam..samo zdj bi šla pa že nazaj..

sva pa januarja že rezervirala čatežke tako da čakam zdj na janua...odštevala pa raj nebiuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 933
29.8.2010 22:36:51   
mini86
aja sm pa opazila glih na poti na morje da mu je predrla zgornja desna štirka..trojke še ni

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 934
29.8.2010 22:37:35   
mini86
mk8 fuuul mi je hudo zate..ful mislm nateuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 935
29.8.2010 22:37:58   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mita21

je pa kot klop, ves čas mama in naročje oz. ponujanje rok za hojo. Naredi že kar neki samostojnih korakov, vendar veliko raje pride po roko, ker tako lahko seveda napol teče, stopnice so pa zakon. A je še kteri od vaših sončkov tolk mahnjen na stopnice'? Sej še po rovnem ne hod, on pa sam stopnice, robnike pa po ta malih stolih pleza in stoji, sam na stropu ga še ni ...

Zdej grem pa priprave pisat, lahko noč...

saj pravim obdobje 14 mesečnikov to o klopu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smo na istem, da te potolažim mita21,
to o stopnicah in,....pri nas bi tud povsod splezala - pa na kavč splezat je itak zakon - sama spleza gor....tko da so "hiperaktivčki"user posted image

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 936
29.8.2010 22:39:20   
bjondi
Na poti še na zadnji poletni dopust smo se najprej ustavili na pumpi in nekaj pomalcali...
user posted image

Ker vreme naslednje jutro ni bilo ravno najlepše se je bilo tako fino igrat z mamino toaletno torbico...
user posted image

Seveda je dež naredil take fajn luže ,pa še ornk umazane so bile...
user posted image

Pa da nisem na vseh slikah samo jaz,se mi je pridružila še mamina senca...
user posted image

Ko se je kuhalo kosilo,sem vedno stražil moji punci...
user posted image

Tale lopata je bila takoo velika,sem si jo kar prilastil za nekaj časa...
user posted image

Ampak me je jezila...saj je bila velika tako kot jaz...
user posted image

Zato sem odšel s tatkotom v vodo...
user posted image

In pa pod tuš ,ki je bil takoo fajn...
user posted image

Takole pa sem pankal...
user posted image

Mamica me je zato toliko oblekla,ker sem bil čisto leden od vode,pa še pihalo je...
user posted image

V kempu so imeli tudi gugalnice...
user posted image

Vsak dan sem počistil kuhinjo in zalil gobe ,ki so dnevno rasle po parceli...
user posted image

Tole pa so moji prvi samostojni koraki,ki so bili po popoldanskem počitku pozabljeni...
user posted image

Na koncu pa sva s sestrico odšla še v luna park...
user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 937
29.8.2010 22:41:47   
Mala_princeska

Je pa milijon novosti pri nas - e-redovalnica in dnevnik sta le dve izmed njih!!! Imam pa dober urnik user posted image

Tira - pri nas zaenkrat teh težav z varstvom ni. Se čuva pri mami in pri atu, a poteka zaenkrat vse po planu. Najlepše od celega dneva je, ko pridem domov in se mi mali vrže v objem.
Popijemo pa tudi mi veliko - najmanj 3 flaške dnevno po 300ml + mleko (250ml). Pije pa kompot, sok z vodo, kdaj tudi stisnjen sok...Gledam, da ni preveč sladko in da je raznoliko.

Drugače pa pri nas noče in noče piti kravjega mleka oz. stvari, ki so z njim (čokolino in podobno). In ga tudi ne bom silila!!!

user posted image  za e-radovalnice in dnevnike, se prišpara na papirju, verjamem pa da je mučno non stop v compjuter gledati user posted image

Pitje pri nas pije iz kozarčka - kompote, soke,....pa tud iz tetrapaka po slamici rada pije.

mleko - saj pri nas tud ne mara mleka pit

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 938
29.8.2010 22:42:49   
mini86
princesa ne zamert samo ne morm mimo tega..hiperaktivnost je motnja in hiperaktivni otroci so zelo nesramni do sovrstnikov in potrebujejo zdravila..kr fleke dobim k gdo omen da zato k je otrok živahn da je hiperaktiven..vem da si dala v narekovaje ampak res ne morm mimo tega

http://vizita.si/clanek/leksikon/motnja-pomanjkanja-pozornosti-s-hiperaktivnostjo.html

http://www.ciciklub.si/emag.aspx?docid=132283&nodeid=738

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 939
29.8.2010 22:45:15   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Smo pa danes dobili nov stolček trip trap od Stokkeja. Ga je ravno ta prijateljica zrihtala iz Kočevja po hudih vezah in res sindikalni ceni. Jupi za nas! Čeprav te razkuri, ko vidiš, kako so cene navite v trgovini. v BC je 180 eur brez varovala.

Prijazno opozorilo za trip - trap stolček - Manca lepo sedi v njem in tudi lepo vstane v njem, v bistvu nogice tako spodvije nekako na stran in vstane - si predstavljate, da tudi v stolčku ni več varna? Boh ne daj da je nimam skoz na očeh. Ni naštimam na čist zgornjo stopnjo, ampak eno nižje, očitno glih prov zanjo.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 940
29.8.2010 22:47:20   
bjondi
mini-user posted image  fotkice...pa romantika...ampak una z dvema dudama je pa user posted image  ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 941
29.8.2010 22:54:13   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

princesa ne zamert samo ne morm mimo tega..hiperaktivnost je motnja in hiperaktivni otroci so zelo nesramni do sovrstnikov in potrebujejo zdravila..kr fleke dobim k gdo omen da zato k je otrok živahn da je hiperaktiven..vem da si dala v narekovaje ampak res ne morm mimo tega

http://vizita.si/clanek/leksikon/motnja-pomanjkanja-pozornosti-s-hiperaktivnostjo.html

http://www.ciciklub.si/emag.aspx?docid=132283&nodeid=738

ja sej ne zamerim no.....sem prebrala.....
ne bom več omenjala te besede

btw tvoje slikce so prevelike user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 942
29.8.2010 22:58:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

mini-user posted image  fotkice...pa romantika...ampak una z dvema dudama je pa user posted image  ...

mini slikice so se mi naložile - lušni ste.....

bjondi.....tudi vi ste čudoviti user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 943
29.8.2010 23:35:34   
bjondi
meni od mini fotke pridejo normalne...

...nč grem že jokamo...grrr nos...no naju nau na srečanje...

Neposredna povezava do sporočila: 944
30.8.2010 11:27:42   
Mala_princeska

TOREK KOLOSEJ 10H

-mini
-tecka
-mk8
šeeee kera..

mogoče manna

a mene/naju/nas vzamete medseee??? torej jutri ob 10h v Koloseju???

a bo srečanje al nau???

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 945
30.8.2010 12:02:06   
bjondi

aja sm pa opazila glih na poti na morje da mu je predrla zgornja desna štirka..trojke še ni

...kukr se jz spomnem grejo najprej šterke ven pa potem trojke...a spodnje dvojke je že dobil...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.8.2010 12:09:34   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...kukr se jz spomnem grejo najprej šterke ven pa potem trojke...a spodnje dvojke je že dobil...

glede teh zob kako vn rinejo pa res nimam pojma..ne spodi ma samo enkice..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 947
30.8.2010 12:10:38   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

TOREK KOLOSEJ 10H

-mini
-tecka
-mk8
šeeee kera..

mogoče manna

a mene/naju/nas vzamete medseee??? torej jutri ob 10h v Koloseju???

a bo srečanje al nau???

zakaj da nebi biu..

Neposredna povezava do sporočila: 948
30.8.2010 12:49:24   
manna
mini, tale tekanee Kids tea ima tko mal sadni okus, nevem, mene spominja mal na jagodo, šipek..kaj pavem. Meni je dober. Manci tudi, samo ne smem dat limone noter ker potem noče. Drugač pa tole ko opisuješ da je otrok samo čokolino, monte, hrenovke in pire krompir -tole je meni grozno. Enkrat sem poznala enega tipa ki je do svojega 30.leta zrasel samo s pico, kruhom in nutelo. Obup! Ne ne pri nas se tega ne gremo. Čokolino dam samo dvakrat na teden, monte pa kvečjemu za sladico, če prej poje zelenjavo. Hrenovk in pire krompirja pa sploh ne mara...

Ah drugač pa mi ne  gremo v vrtec v sredo. In sicer zato ker sem jaz uradno do 13.9.na porodniški, in danes na pregledu za vrtec so mi objasnili, da to pomeni, da otrok do takrat NE SME v vrtec. No tko da bova še 14 dni lepo doma. Potem bom pa mogla dopust jemat za uvajanje. Sej nevem al sem vesela al ne. A je boljš da se otrok sam uvaja potem ko so drugi že dali prvih 14 dni čez user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 949
30.8.2010 14:13:58   
mini86
ok manna..si me že prepričala iz temle čajem in je že na šoping listiuser posted image

uvajanje ko so drugi že uvedeni..ok če iščeš dobre strani je mogoče tudi ta..na začetku so mogoče vsi bolj jokavi in mogoče tudi kašnega otročka znervirajo s tem da se še pol on začne jokat..tko bojo pa vsi tko nekak že mal navajeni in ne bodo motil mance..tko nekak si predstavli da ti bo lažiuser posted image

ma ja una kolegica je res mal smotana..zato ker noče nč jest ga za kazen pošle v pojstlo..to je meni absurd..
pa učeri se neki igrata k smo bli pr njih onedva sta bla v dnevni mi pa na balkonu..pa js mau kukam kva delata..pa vidm da njihov neki žoka marcela pa ga mal po glavi..ok rečm da ga pustim da vidm kva bo nš reagiru..nč ni zajoku tko da sta se očitno zmenla..ampak js vem da bi rekla joj dj ne mu postit da ga tepe al pa karkol ona pa tih pa neki govori naprej..pol se pa njihov usede na marcela-marcel je ležu..pa moj skoč notr ona pa še zmeri NČ..ja pa pismu a bi loh kej rekla..js vem da če bi marcel to naredu bi šla lepo do njega in mu razložila da se to ne dela in nj ga poboža al pa kej podobnga
aja da ne omenm da njihovga tamlajšiga k je star 4 mesece daje že v hodalco-zato da ma mer..
aja pa pridemo tja in mi začne razlagat kako ma njihov tamlajši unetje učk..men pa kr dlake pokonc k je to fuuul nalezljiv..da bote vedle za vnetje učk more bit otrok nujno doma in dobite za to tudi 2 dni bolniške..
mah ne bom več o tem pisala k sm pol samo še bl besna..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Hm ime za fantka
Slavi 01

Hm ne vem kako naj bi dala s partnerjem ime fantku? Ampak ta imena ni niso niti podrazno ušeč.

Robi (16%)

Uroš (13%)

Kevin (17%)

Matjaž (30%)

Andrej (11%)

Izidor (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!