|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
5.8.2010 18:03:13   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

uno s tvojim možm slikco sm si pa kr povečala da si ga ogledamuser posted image user posted image ...pismu ne vem več komu je žiga podobn..

...hahaha mini mini user posted image ...

ja kaaaj če ga pa tok neki skrivaš

...evo nasledno sredo se pride pokazat...

a deeej ne vrjamm..

sam če pa res pride pa prej povej da si glavo umijem pa nohte nalakiram pa...ne vem še kejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful mu je problem do koloseja skočt...ej nas bo častil...sam bo sam plačat pršu...

že zdj zardevamuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 601
5.8.2010 18:04:00   
bjondi

evo tole prihaja...

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html

...zdej grem da bo mini lahko v miru zapiske delala...

neeeee ne jt šeee...tapru mi razlož kaj je to..js sm blooond a si pozabla

to kaže iz kere smeri prihajajo padavine in kolk so močne...upam da veš kera pikca smo ljubljana...rdeča je fulll padavin pol rmena je mal mn zelena pa umirjeno padavin...a štekaš zdej...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 602
5.8.2010 18:05:25   
bjondi
...a loh zdej grem...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 603
5.8.2010 18:07:10   
mini86

...a loh zdej grem...

jp..zdj razumm..zdj pa loh greš..

js pa tud grem k gospodič tolče iz vazelinom ob rob pojstle-morm pazt da spet notr prstov ne stlač k tko mi jih je uniču že maljon

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 604
5.8.2010 18:07:31   
bjondi

...a loh zdej grem...

js pa tud grem k gospodič tolče iz vazelinom ob rob pojstle-morm pazt da spet notr prstov ne stlač k tko mi jih je uniču že maljon

...ajde...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 605
5.8.2010 18:08:11   
mini86

...a loh zdej grem...

...ajde...

dijo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 606
5.8.2010 19:14:28   
bačko
Fajn vaju je bilo brati!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.8.2010 20:23:27   
lino
Evo, jst sem spakirala, avto poka po "šivih", stanovanje zglancano...in greeeemoooooooooo!!!!!!!!!!!!! Se tipkamo, ko bomo nazaj!!!!user posted image user posted image user posted image

DRŽTE SE!!! PA BREZ BEDARIJ; ČE PA NE GRE; PA PAZITE NASE!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.8.2010 20:23:54   
lino
hihihi, mini, ko bom lulala, se bom ziher nate spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.8.2010 20:48:11   
mojjaka
Lino užiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajte!!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.8.2010 23:02:46   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

hihihi, mini, ko bom lulala, se bom ziher nate spomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   vse lepo na poti želim pa radi se imejte...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 5.8.2010 23:03:23 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.8.2010 23:04:46   
Mala_princeska
Čer,

sem še med vami, me kdo pogreša???user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevem al naj se smejem al jokam, ker sem lahko čez teden dni brez službe.....
Nčččč naum vam morila...

Mejte se....

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.8.2010 23:16:23   
bjondi
gumjasti pvc škornjčki-a mogoče kera ve kje se da dobit male številkice...v masu imajo mislim da 21 cifro najmanjšo pa imam občutek da bo plavala naša nogica tam notri...ne vem kaj mu nej dam zjutrej gor za v mokro travo pri 15-ih stopinjah...dans je bil na konc bos user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 613
5.8.2010 23:17:14   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Čer,

sem še med vami, me kdo pogreša???user posted image user posted image user posted image user posted image

Nčččč naum vam morila...

Mejte se....

..tukaj vse pogrešamo...zakaj pa brez službe...a si prav napisala...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.8.2010 7:42:13   
bačko

gumjasti pvc škornjčki-a mogoče kera ve kje se da dobit male številkice...v masu imajo mislim da 21 cifro najmanjšo pa imam občutek da bo plavala naša nogica tam notri...ne vem kaj mu nej dam zjutrej gor za v mokro travo pri 15-ih stopinjah...dans je bil na konc bos user posted image ...

A si pogledala v Iani trgovini?V Hali A v Btc-ju?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 615
6.8.2010 7:42:44   
bačko

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Čer,

Nčččč naum vam morila...

Mejte se....

..tukaj vse pogrešamo...zakaj pa brez službe...a si prav napisala...

Mene tudi zanima zakaj boš brez službe?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 616
6.8.2010 8:52:21   
Hanuši
Oj bejbe,

evo na morju je bil skoraj vsak dan po kosilu čas za RR, od kar smo pa doma je pa kronično pomanjkanje časa. Upam, da me še niste kenslale user posted image .

Samo na hitro sem vas preletela.
Bjondi zakon slikce, no kot vedno.

No mi smo bili pa takooo pogrešani. Domov smo prišli v soboto ponoči, v nedeljo ob 8h zjutraj sta že dve Hanini prijateljici po vrtu kolovratili, pa takoj smo morali na en piknik, pa v ponedeljek je bil že popoln zbor otročičkev v ulici. Je 5 malih škratov od 1 do 2 let, pa ena je še na poti. Pa v torek spet na drug piknik, tko, da verjamete ali ne, ta zadnji stroj sem včeraj oprala.

Sem bila 100%, da v sredo prideva, pa so mi kolegice rekle, da smo v Arboretumu zmenjene in, da glede na to, da nas 14 dni ni bilo, bi se pa res morali pokazat, tko, da smo bili v Arboretumu, seveda večino časa na igrišču.

Ta vikend je spet našponan. Danes od Binetove prijateljice krst, jutri od te iste piknik za roj. dan, v nedeljo piknik za roj. dan moje mami. Tko, da sem slaščičarka, polno zaposlena. Za danes ena torta, za jutri 3 torte, ker nas bo ogromno, pa za v nedeljo ena torta.

No peka kliče, tko, da se bom za danes verjetno poslovila.
Lep vikend

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 617
6.8.2010 9:07:40   
Mala_princeska
Služba -

Problem je v tem, da je od uradno treh (neuradno štirih) zaposlenih ena (oz. dve) preveč . Ker gre za "sezonsko" delo smo čez zimo nasrkali oz. da bi ostala, se moram do petka izkazat s s svojo vizijo kako glede plana,......blaaa blaaa blaaaa......
Tako da petek 13. avgust bo prinesel odločitev ali najkasneje ponedeljek 15.8. Skratka pestro.....

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 618
6.8.2010 9:24:18   
bačko
Mala princeska držim pesti da obdržiš službo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
6.8.2010 12:44:34   
mini86
bjondi-ja js mam tud v načrtu kupt škornčke pa palerino..in ja kokr ti je bačko rekla..pejt pogledat v iano in nazadnje prejšni tedn so mel še ene popuste-sicer ne vem na kaj ampak vseeno..
čaki ti bom kr poklicala tja
evo najmanjša cifra je 21 in pomoje nauš dobila manjše..
ko bom js kupvala pa če mu bo kar verjetno bo bom kr en vložk kupla pa mu ga notr dala..
so pa škorenčki 21,90€, tuki si pa lahko ogledaš kašne modele majo..niso mi neki fuuul všeč ampak ok..kašne majo pa v massu pa kok tm stanejo
http://www.iana.si/fotogalerija.php?ID=15

Neposredna povezava do sporočila: 620
6.8.2010 12:46:31   
mini86
hanuši-ja pismu dj če že pečš torte pa še men eno speč..k js bi neki sladkega jutr jedla..user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 621
   RE: Junijski sončki 2009 1. del
6.8.2010 12:53:52   
bjondi
user posted image  sem vedla da morm vas vprašat kam it...za tole trgovinco pa res prvič slišm...tnx...aja cena v massu je ista sam morm res 21-ko probat,ker ogromni zgledajo...ma sej zdej mi je sam bed če je zjutri slabo vreme...no trava je itak skoz mokra-mamo savo bliz ...

hanuši-jeee nazaj...ma važn da vam dogaja...pa da si se pofočkala da ste gud user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 6.8.2010 12:56:46 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.8.2010 13:00:10   
mini86
baby center nima škorenčkov

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 623
6.8.2010 13:05:29   
mini86
pikapolonica-ima škorenčke oz so jih imel ker je zmankalo, zalogo dobijo pa šele septembra..so 15,50€ majo pa najmanjšo cifro mislm da 16 al pa 17

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.8.2010 13:11:28   
mini86
dj povej kašne majo v massu..ta štacuna iana je v hali A pr sport 2000..če greš un uhod notr nasprot massa je takoj na vogalu..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.