lino -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (4.8.2010 14:35:54)
|
mini, NE, NEEE CELOOO NOČ, spi sicer z nama v postelji in pol si pač, ko mu je mal vzame (ene2-3x na noč), pol se pa spet vstran od mene obrne in se k atiju stisne...noče pa, da bi ga kdo držal al pa omejeval pri spanju, sam, da smo blizu...se pa tk verjetno bolj naspim, kot če bi ga morala sem pa tja dajat (v kinderpet in na zizo, pa spet not,...) Sedaj, ko pridemo iz morja, ga bom dala poskusno na počitnice k eni prijateljici, ki jo naravnost obožuje mali in se sedaj itak 3 tedne ne bomo videli (sedaj so oni 14 dni na morju in mi gremo za 10 dni) in čisto blizu je doma, pa v paniki lahko tudi po njega grem...bomo videli, morda me pa preseneti[sm=smiley1.gif] Kalanteja, super za službo, pa sej tut v proizvodnji je fajn, jst sem tudi že delala v JC v proizvodnji, pa tudi na Preventu sem bila v proizvodnji kake 6 mesecev (celo na primorskem sem bila) in tako lepo postopno napredovala do komerciale-prodaja in mi je delo v proizvodnji moooočno koristilo, ker sem tako točno vedela kaj prodajam, tudi najmanjši delček končnega izdelka sem natančno poznala, vedela njegovo pot,...uglavnem je full koristno spoznat proizvodnjo, pa tudi odnose sem imela dobre z delavci in so mi naredili dosti katero uslugo, ko sem bila na višjih položajih in se je njim zdelo, glej nas je prosila, če lahko naredimo npr. 5 kom garnitur več, ker jih rabi za odpremo in niso tega vzeli kot, pa baba nora, že itak garamo tta bi pa še več rada...sej veš no kaj hočem rečt... Jst mam sam problem, ker popoldan nimam varstva, moj dragi ima namreč tako delo, da ga lahko tudi popoldan pošljejo na servis, oziroma ni vedno do 16 ure doma in potem kaj čem, da si pa varuško dobim za popoldan in je Maksi pol cel dan brez nas je pa mal na hard, pa tut finančno nam ne bi zneslo, ker da dam za VVZ cca. 150€ pa pol še za varuško npr. 100€ ja [sm=hudicek1.gif] pol je to kr 250€ zaslužim jih pa lahk kok...no npr. 650 in pol mi jih ostane 400 (pa je treba tut jest na šihtu,...), tok pa lahk moj zasluži v parih dneh, če gre popoldan delat (če vzame celo hišo, se pravi vse kar je z elektriko lahko še veliiiko več zasluži, pa dela bi imel čez glavo dovolj, če bi hotu)...ma ne vem.... A v SG jo pa nisi mogla vpisat v VVZ, sej pa če greš ti v JC v službo jo pa itak lahk pelješ??? Glede oblekic...mi smo dobili full rabljenih bundic - ene 3, pa 2 kombinezona, pa vse je čisto lepo in skoraj kot novo in zato ne nameravam kupovati, potem pa bomo tako videli, kako bo palček rastel in prerastel zadevo..zaenkrat imava številko 86, 92 je pa še veliko... Lasje, jst mam fulll dolge (skoraj do riti) in kr goste lase in moram rečt, da je to groza za vzdrževat, ko si jih npr. perem se mi sušijo 6-7 ur po tamalem (sušim jih pa naravno)...pri frizerju pa nisem bila že več kot leto dni, ker ne utegnem, pa tut finančno bi dala še čemu drugemu prednost, no sam, če maš lase dolge, so pol pač še malo daljiši in potem jih pač enkrat malo več odstrižeš pa je....sedaj nosim skos kite (ponavadi 2) ali pa si jih spnem v kao figo in to je to... je pa bilo zadnjič smešno, ko poslušamo pač nek rock (pač neki bolj na hard je bilo) in mali Maksi začne kao "čupat", pa sem si jst lase spustila in malo "začupala" pa me je fulll navdušeno gledal in ploskal in hotel še....so mu kar všeč moji dolgi lasje, ker jih skoraj nikoli ne vidi spuščenih, ker menim, da bi mu bili lahko še preveč všeč[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Nč, spet sem full neki pisala, morm končat...mi je pa mal dolgcajt, ker malček spi, Mare in obisk, dragega še ni domov (pa bi loh pršu, ker se mi čika lušta) in jst nimam kaj, grem sedaj še 1x veterinarja klicat, da mi pove koliko bom morala plačati za tablete za psa (za srce in analgetike), ker ju3 gre pes na počitnice in mi na mooorje...pa upam, da ne bo na počitnicah poginu...sam jst pa tut nimam srca, da bi ga peljala uspavat...joooj, upam, da me razumete, ko en dan je malo bolljše, pa pol je spt slabš, pa zjutraj me najbolj jezi, ko se zbudim pa vse poscano in posrano, evo takrat bi ga kr peljala, pa pol se mi zasmili, ko me pogleda z unimi očki in ...grrrr prav sovražim se, da se ne morem odločit....zaenkrat torej pač ostaja in bomo videli kk se bo stvar razvijala... Nč, dejte me že skenslat....
|
|
|
|