lino -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (1.8.2010 13:43:17)
|
Dan. Jaz ravno kuham in sicer polnjene bučke (z mesekom) in pa pomfri pa solato-itak... Maksi, Mare in ati spijo (se mi zdi) in sedaj imam malo časa za RR.[sm=smiley1.gif] Upam, da gremo po kosilu k stricu na vikend, kjer ima poooolno živali (ovce, koze, krave, konje, osličke, lame, pse, muce,...)in bo kar pestro, seveda, če se bo dragemu ljubilo, ker bi moral nekaj za elektriko pogledat, da bi potem v kratkem tudi nardil (nek kabel zvezat al kr neki...) Mi imamo pa kužka, ki se mu je zdravje v nekaj tednih poslabšalo in sicer ima zelo šibko srce in sedaj je neke tablete 2xdnevno, pa komaj hodi in ga nosimo po stopnicah, da gre lulat in kakat, pa še itak večinoma to nardi tudi doma-vsaj polula se sigurno 1x dnevno v stanovanju in moram priznat, da ga imam po eni strani že poln kufer, ker skoz brišem za njim, pa pol vn kuham cunje, ampak sej veste, spet je pa kot član družine in nimam srca, da bi ga kr uspavat dala...bomo videli kako bo preživel sedaj ločitev, ko bomo na morje šli in kuža bo pri njegovem bratu ostal, da ga ne bomo še z vožnjo in potem vročino matrali...upam, da bo ok., ko se vrnemo... Sicer pa že odštevam dneve do morja...gremo v četrtek ponoči in to je zame še 4 dni-juuupiii... Nič, toliko zaenkrat, lepo bodite in uživajte s svojimi sončki na sončku...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|