|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
14.3.2011 23:25:57   
bjondi
No za menoj so trije meseci salsa aerobke..danes pa sem zakorakala v fitnes ,da malo hrbtenico ojačam...in sem šla na bodybalance,mislim da se tako napiše...v glavnem jaz cela šejkam user posted image ...matr že dans čutim vsako mišico ki jo imam na telesu...kaj bo jutri-se že veselim musklfibra...kje pa naša smrketa dela a tud na fitnesu ,pa mk8...zdej bi valda še mal na trenežerjih delala pa mi je nerodn pred unimi deci...tole na bodybalnsu mi je blo gud k je bla tema pa svečke user posted image nben ni vidu kako sem se lomila...ampak fitnes mi je pa ...hm...ja bo treba trenerja najet da mi pokaže kej...da se ojačam...

Kaj pa ve boste kej migale pred morjem user posted image ...da nau pomote jz bi raj kej gor kukr kej dol dobila...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
14.3.2011 23:27:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Tečka user posted image

Lenika, dobrodošla nazaj. Pa July pozdravi, če jo kaj vidiš. Reci, da še vedno čakamo na njen (ljubezenski) romanuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
14.3.2011 23:28:00   
bjondi
Ne morm vrjet kaj pa tebi tecka dogaja ob takih poznih urah tu gor...jaz imam zasluženo večerjo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
15.3.2011 7:59:42   
smrketa24

Malo za šalo, malo za res. Srečko ni ljubitelj mesa, zelo rad pa gloda kosti. Piščančje niso varne, ker jih prehitro pregrizne, tej bo pa težko kos:
user posted image

Joj, kako je posrečen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
15.3.2011 8:02:00   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
kje pa naša smrketa dela a tud na fitnesu

Evo me. Imam tiste tedne slabosti, pa mi ne sede bit preveč za računalnikom. Komaj čakam, da mine.
No, jaz sedaj že kakšno leto ne delam več v fitnesu. Sem dobila redno službo v Novartisu, pa tam služim € user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
15.3.2011 8:21:03   
dreamhorse
Pridna bjondi. Meni fitnes ne sede več, sem ga včasih, ko še ni bilo male bolj redno obiskovala. Zdaj pa 1x nateden zumba, 1x pa jahanje. Ko bo pa topleje gre zumba stran in pride na vrsto kolo. Komaj že čakam.

Danes zjutraj pa se mi je zgodilo, da nisem in nisem mogla zbudit male. Ko sem jo vzela iz postelje je panično brzala, kloftala okrog sebe, se zvijala in tulila, kot da sem jo iz kože dajala. Poskušala sem 10 min, nikakor. Ko sem jo dala na previjalno, je skoraj padla dol od zvijanja. Pa mi ni preostalo drugega, kot da jo dam nazaj spat. No, pa sem čez 45 min ponovno poskusila, pa je šlo. Sem pa zamudila v službo in skrbi me, da se to ponovi. Ker kar v službo zamujat pa tudi ne morem. In groza me je, ko se spomnim, da kmalu prestavimo uro.

Dobro jutro punce... pri nas bo lep sončen dan. In kot vse kaže tudi vetrovn.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
15.3.2011 10:10:14   
mini86
srečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

dh-pr ns ga včasih zbudi budilka, čene pa lepo dvignem rolete in prižgem radio in se grem js rihtat če to ne pali mu pa mal pomagam

sam a veš da je bil dons en tak čudn jutr k sm tud js kooomi ustala..prou težke veke sem mela

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
15.3.2011 10:38:41   
dreamhorse
Ni bilo variante... spala je potem naprej pri luči, dvignjenih roletah, odprtih vratih. Sploh ni odprla oči ampak je hiterično brcala, se zvijala... nisem vedela, kaj naj, pa sem jo dala nazaj spat. Potem je bilo pa ok.
Zleda je neprespana. V vrtcu spi samo 1,5 ure, in zjutraj hitro vstane. Spat gre ob 19 30. Začela jo bom dajat prej spat. Čez vikend spi dalj in tudi čez dan včasih potegne po 3 ure. Kot da bi morala nadoknadit. In prej je bila vsake 3 tedne doma, bolna.. sem že posumila, da je samo potrebna spanca.. zaspanuh je po meni.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
15.3.2011 10:43:49   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Evo me. Imam tiste tedne slabosti, pa mi ne sede bit preveč za računalnikom. Komaj čakam, da mine.
No, jaz sedaj že kakšno leto ne delam več v fitnesu. Sem dobila redno službo v Novartisu, pa tam služim € user posted image user posted image

Aja aja pozabla pozabla...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
15.3.2011 10:45:51   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Ni bilo variante... spala je potem naprej pri luči, dvignjenih roletah, odprtih vratih. Sploh ni odprla oči ampak je hiterično brcala, se zvijala... nisem vedela, kaj naj, pa sem jo dala nazaj spat. Potem je bilo pa ok.
Zleda je neprespana. V vrtcu spi samo 1,5 ure, in zjutraj hitro vstane. Spat gre ob 19 30. Začela jo bom dajat prej spat. Čez vikend spi dalj in tudi čez dan včasih potegne po 3 ure. Kot da bi morala nadoknadit. In prej je bila vsake 3 tedne doma, bolna.. sem že posumila, da je samo potrebna spanca.. zaspanuh je po meni.

Lahko je bil pa danes samo izjemen dan pa je potegnila...no pri nas se še ni zgodilo od kar hodimo v vrtec da bi ga morali budit user posted image  ...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
15.3.2011 10:52:23   
dreamhorse
Upam, da je bilo tako. Da se to ne bo ponavljalo, ker ne vem kaj naj potem Enrat že zamudiš v službo, vsak dan pa ne. Jo pa vsako jutro težko zbudim. Ampak tako kot danes pa še ni bilo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
15.3.2011 10:54:31   
tecka

To se hitro pozabi, a n?
Smrketa, ti nič ne zavidam, želim pa ti, da ti čas mineva čim bolj hitro.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
15.3.2011 10:58:42   
tecka

Ubožček maliuser posted image
No, tudi naš Srečko se pridno budi, oz. imam jaz gibljiv delovni čas in ni panike, oz. ima naš vsak 4. teden popoldansko izmeno. Ampak dlje kot do 6.30 pa Srečko še ni spal, tako da ni panike.
Od junija do zdaj sem morala Srečkota malo bolj na silo zbuditi samo 1x in itak da mi je bilo hudo. Ampak če obveznosti kličejo...No, na tisti dan sem ga oprostila pranja zobkov.
Imam pa tudi jaz občutek, da se Srečko ne naspi v vrtcu in je včasih kar malo zabuhel okrog oči in verjamem, da lahko otrok od daljše ne-naspanosti tudi zboli.

Evo, punce, če se kateri da gnečat:
http://www.carobnidan.si/

Neposredna povezava do sporočila: 4963
15.3.2011 11:04:03   
mini86
a bomo spet na srečanju isteuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
15.3.2011 11:32:12   
manna
helou
tecka, oo kako je lepo videt srečkota! Ful zgleda velik! In ješč! user posted image
smrketa, meni je pri slabosti pomagalo da sem skoz nekej jedlauser posted image   In najbolj mi je delalo slabo po kuhanem obroku, medtem ko sendviči sploh niso bili problematični. Pa mlečnih izdelkov niti videt nisem mogla, sem komplet črtala vse mleko, jogurte, pa je blo takoj boljš. Probaj z bolj suho, nemlečno hrano.
spanje... sem vas pa ravnokar hotela vprašat kako naj rešimo kontra problem - Manca spi vedno manj. Vedno pozneje hodi spat, zdaj že po 21h. Ponoči spi torej malo manj kot 10 ur. Čez dan v vrtcu spi eno uro in pol. A res ne rabi več spanja al je to spet kakšno obdobje? Včasih ob 19h ni mogla več gledat, zdej pa se takrat komaj razživi! In tudi Manči je bla dans zelo slabe volje zjutraj, najbrž je res tak dan!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
15.3.2011 11:42:38   
dreamhorse
Joj res upam, da je bil samo dan tak... ker ne vem kako bo to drugače zgledalo. Bom morala kak dan dopusta vzet, da se revica malo naspi. Prej je res bila konstantno na tri tedne doma in se je v tem enem tednu naspala in nabrala nove energije.. zdaj pa očino manjka... in jo bo slej kot prej vrglo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
15.3.2011 11:45:43   
mini86
dh...lej..bolj ko misliš na to in te je strah novega jutra bolj se kopiči negativna energija al kako bi že bjondi rekla..misli pozitivno, zvečer jo dej pol urce prej spat pa boš vidla kako bo naprej..

Neposredna povezava do sporočila: 4967
15.3.2011 11:56:46   
tecka
Bom morala kak dan dopusta vzet, da se revica malo naspi. Prej je res bila konstantno na tri tedne doma in se je v tem enem tednu naspala in nabrala nove energije.. zdaj pa očino manjka... in jo bo slej kot prej vrglo.

Bolje en dan dopusta kot en teden bolniške. Če imaš dovolj dopusta seveda. Denimo vzameš dopust v petek ali pon., da se počitek drži v kosu.
Meni pa kar prav pridejo kakšni prazniki. Kot je 8. februar in premostitveni 7. Je bil SRečko doma 4 dni, pa se mi zdi, da smo malo odložili naslednjo bolezen. Zdaj planiram dopust spet za 1. maja. Je pa hudič to, da dopust sfrčkaš in ga ni več. Samo sanjamo lahko, da bi Srečka lahko poleti vzeli za 1 mesec iz vrtca. Ampak za letos smo se pač odločili tako - dopust po kosih.
BTW - jaz imam dopust jutri, ima Srečko spet zobarja v tisti njegovi anketi.

Neposredna povezava do sporočila: 4968
15.3.2011 12:47:25   
bjondi

BTW - jaz imam dopust jutri, ima Srečko spet zobarja v tisti njegovi anketi.

Ja pol bi se pa skor srečale...ker sem bila jaz tud jutri naročena,pa so me klicali če bi raj kak drug termin,pa sem popoldanskega vzela čez en teden...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 15.3.2011 12:48:12 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
15.3.2011 12:47:44   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

dh...lej..bolj ko misliš na to in te je strah novega jutra bolj se kopiči negativna energija al kako bi že bjondi rekla..misli pozitivno, zvečer jo dej pol urce prej spat pa boš vidla kako bo naprej..

user posted image  uau pridna učenka user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
15.3.2011 12:49:29   
bjondi

To se hitro pozabi, a n?
Smrketa, ti nič ne zavidam, želim pa ti, da ti čas mineva čim bolj hitro.

Šele zdej mi je vžgal keri tedni slabosti user posted image ...nej ti čim prej minejo...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
15.3.2011 12:49:43   
mini86
i learnd from the best

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
15.3.2011 13:54:41   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

i learnd from the best

user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
15.3.2011 13:57:04   
lenika
Tečka ne July pa nič ne vidim, ne vem kam se je izgubila. user posted image user posted image

Spanje: Jaz tudi Dašo budim zjutraj, samo se brez problema vstane.

Dreamhorse, samo da ne bo takrat, ko boš vzela dopust vstala že ob šestih. user posted image

Nosečnost in slabosti: Meni pri Daši ni bilo slabo edino takrat, ko sem kaj jedla. Zato sem pa pridelala 30 kg.user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
15.3.2011 14:38:00   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

smrketa, meni je pri slabosti pomagalo da sem skoz nekej jedlauser posted image   In najbolj mi je delalo slabo po kuhanem obroku, medtem ko sendviči sploh niso bili problematični. Pa mlečnih izdelkov niti videt nisem mogla, sem komplet črtala vse mleko, jogurte, pa je blo takoj boljš. Probaj z bolj suho, nemlečno hrano.

ja, saj to je tisto. ko jem je ok, ko pa ne, mi je pa slabo user posted image prej sem obvezno vsako jurei (že kar nekaj let, ko sem bila noseča z matejem sem prekinila, potem pa spet), jedla čokolino. sedaj pa sploh ne morem videt mleka. zjutraj in zvečer mi je slabo, vmes je pa ok, tako da sem v službi še vedno storilna user posted image user posted image user posted image grem pa zato zvečer ob 20h spat user posted image
danes sem v službi cel čas sanjala mcdonalds in sem se morala kar tja zapeljat, tako da smo imeli danes nezdravo kosilo. ****t ga, če mi pa sede user posted image za malico pa še vedno jem jogurte, sanjam pa o sendvičih, ja (meso!!)user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

spol
Lelly28 RR

Ko ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok?

punčka (50%)

fantek (19%)

nisem imela posebne želje (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!