Hanuši -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (26.7.2010 14:35:24)
|
mini mi tut zidamo nad garažo. Se pravi plata je že bila, seveda smo jo morali še ojačati, sedaj pa mi samo stene gor postavljamo in JA, rabiš GD. Edino, če si kje na samem in nimaš bojazni, da te kdo prijavi. Vse kar je večje kot 20m2, ker to se še smatra kot vrtna uta. Mi imamo 2 otroški sobi, vsaka po 18,7m2, garderobno sobo, kopalnico, hodnik, utility in pa rač . prostorček. Pa zunaj 23m2 terase. Projekt nas je prišel 2.500€, samo je bila to dokaj prijateljska cena, ker se poznamo. Ja, je pa bilo tako, da sva midva rekla, da želiva 2 otroški sobi in kopalnico. Potem smo sicer razširili, ker smo pozidali še za hišo, ne samo ob njej. GD je bilo ful poceni, mislim, da 380€. Morala sva pa še posebaj projektanta plačat, da nama je naredil PGD, mislim, da cca. 1.800€. Sedaj nas je pa zidava prišla 7.100€, prej, ojačitev plate pa 4.800, pa za streho računava 6.000€, ker imamo kolenčne višine 1.6m, imamo 2 kukerleja v otr.sobah, drugje pa strešna okna. To bo pa za letos vse, ker drugače bi bilo pa treba kake pufe jemat, to pa nočeva. Letos bomo dali streho in se bo lepo pozimi klasično sušilo, kot včasih, potem pa spomladi naprej.
|
|
|
|