*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Zelo zelo pogrešamo ; Alino , minča , mojjaka , princ_princeska , mony25, kalanteja, deja777, july08, blu, ovnica78, fragola, natytaja, mita21, Lsica Bi se lahko večkrat javile Tadejluka , mišel09, 10ka, kaminek, Se na srečanjih fočka mojsoncek Se pridno javljajo smrketa24,lino,mk8,tira,jancif,manna,backo,goldy,tecka, mini86,mala_princeska, Uživajo na morju hanuši,lenika,vitae, super! faca si!!! Hehe, na samem vrhu...saj brez veze, da kaj pišem ko veste kaj bom napisala....da enostavno ni časa V službi sem zasuta z delom...sploh do konca avgusta ko moramo oddati ene projekte...skratka ni mi dolgčas. Lari je pridkana, v vrtcu se super zabavajo, edino kar je, da nenehno boleha. Sicer v blagi obliki, ampak vseeno...vsakih 14 dni ima kakšen prehlad, včasih celo vročino. Zdravnica pravi, da bo že minilo...da rabi 6 mesecev da da to skozi. Upam, da res. Čestitke vsem nosečkam!!! Tudi moja prijateljica, ki ima junijčka je ponovno noseča in pričakuje marca Jaz bom počakala še kakšno leto...ali dve...če ne celo tri
|