dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (1.12.2010 12:25:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Glede tega, koliko nafte gre, da določene stvari pridejo k nam, pa jaz sploh ne razmišljam. Jest, oblačit in določene stvari se pač moramo. Tako je. In ena stvar potegne drugo s sabo. Če bi se poglabljala v take stvari, potem bi se najprej vprašala, koliko more pretrpet ena boga žival, preden se znajde na krožniku. In če bi se v to poglabljala, ne bi poskusila več koščka mesa... Ampak... tako je.. se podpišem pod tole..nism vedla kako nj napišem..no in si ti names mene..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Če pa je res tako... Mene bolj skrbi, da moj otrok ne bo zapadel v slabo družbo, droge itd, na kar lahko vplivam. Na konec sveta bolj težko In zato se s tem ne obremenjujem, ker je v življenju toliko lepih stvari s katerimi smo lahko srečni, in ne, da se obremenjujemo s stvarmi, na katere ne moremo vplivat. Potem bi se lahko razburjala, zakaj celo leto ni poletje, ker ne maram zime. Pa na to ne morem vplivat, a ne.
|
|
|
|