dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (29.11.2010 12:14:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Naš je doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Mi bomo ta teden uvedli dolge gate. Torej bodi+majčka, dolge gate in ene hlače čez. Hlače ostanejo v garderobi za izhode in transport. Saj pretiranega mraza še ni, ampak ko je mali zunaj in ga povečini nosimo in mu hlačnice lezejo gor, mi je prav neprijetno, ko vidim golo kožo. V našem vrtcu imajo izhod iz igralnice na teraso in grejo ven vsak dan. Na sprehode pa še ne hodijo, ker je zadnji otroček ravnokar shodil in se bodo do spomladi na hodniku naučili, kako se hodi ob vrvi (je dejala V zadnjič na govorilnih). Jaz ji pa dam kratek bodi, dolga majčka, pa jopa in čez bunda, žabe in hlače, ki ji bi jih naj potem dali dol, ko pridejo not, pa sem danes zvedela da ne... in potem mi vzojiteljica še na moje vprašanje, če jim potem ni vroče odgovori.. da eni pa zašvicajo ja.. in potem gredo taki ven??!! ni čudno ,da so bolani. Doma jo imam v žabah in ji za ven dam hlače.. odvisno od vremena debele ali tanke... ravno zato, da ji ne lezejo gor, čeprav že hodi. Pa tudi z vrtcem grejo vsak dan za 1 uro na sprehod. Sem kr malo jezna. Jutri okrašujemo njihovo igralnico in bom malo povprašala, saj njenih vzgojiteljic sploh ne vidim, ker so pred 7 uro in po 15 uri v drugi igralnici. To bo pa seveda zdaj tudi prav "fino", ko jih bodo ob 7 zjutraj pri - vlačli sem in tja... JOj, mogla sem malo pojamrat.. se opravičujem.. Objemčke za vse bolančke..... fejst jih cartajte, pa bo... to pomaga.. :)
|
|
|
|